Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Το νέο σχήμα στο δήμο Πατρέων – Η απόφαση του Κώστα Πελετίδη

Ανακοινώθηκε από την Λαϊκή Συσπείρωση που κέρδισε τις δημοτικές εκλογές στην Πάτρα, η σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Ο καταμερισμός έχει ως εξής:

Χρήστος Κορδάς, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Αγγελής Αποστόλης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Προγραμματισμού.

Αναστασίου Μιχάλης, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Μηχανολογικού Εξοπλισμού και Κοιμητηρίων.

Γκέστα Ρένα, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας (άμισθη).

Κατσακούλης Βαγγέλης, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ρίου.

Παναγιώτης Μελάς, Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου – Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων (Η/Μ) και Έργων Υποδομής.

Τάκης Πετρόπουλος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού,  Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου.

Διονύσης Πλέσσας, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Δημοτικής Κατάστασης, Οικονομικών, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών και Νομικής Υπηρεσίας.

Βίβιαν Σαμούρη, Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας.

Σίμου Κατερίνα, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αυτεπιστασίας.

Αναστασία Τογιοπούλου: Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων.

Θεόδωρος Τουλγαρίδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης που κατέκτησε την δημαρχεία της Πάτρας:

“Η Λαϊκή Συσπείρωση, συνεχίζει να βρίσκεται στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας για τρίτη συνεχόμενη θητεία, έχοντας την εμπιστοσύνη του πατραϊκού λαού.

Την εμπιστοσύνη αυτή θα την τιμήσουμε, συνεχίζοντας να παλεύουμε ενάντια στις δυσκολίες, έχοντας σταθερά ως γνώμονα όλα τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή του εργαζόμενου, του ανέργου, της λαϊκής οικογένειας της πόλης μας, με προτεραιότητα στα παιδιά μας, που είναι το μέλλον μας.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τον πατραϊκό λαό, ώστε να συνεχιστεί το πολύπλευρο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη σε κάθε γωνιά της Πάτρας, σε κάθε τομέα των δημοτικών υπηρεσιών.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο της Πάτρας αποτελούνταν από 405 αγωνιστές. Όλοι τους -και όχι μόνο όσοι εκλέχτηκαν-, συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και θα αξιοποιηθούν με βάση την πείρα τους και τη διάθεση προσφοράς τους.”

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.