Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ανταρσία στα ΜΑΤ – Αρνήθηκαν να μπουν σε γήπεδο πέντε διμοιρίες

Πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ αρνήθηκαν να πάνε στο γήπεδο του ΠΑΟ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου τους στου Ρέντη, μια εξέγερση που εν τέλη κατεστάλη. 

Η «λευκή απεργία» στα ΜΑΤ έγινε με πρωτοβουλία των ίδιων των αστυνομικών που καλούνται να υπηρετούν σε μέτρα τάξης στα γήπεδα. Δηλαδή, δεν τελεί υπό την «ομπρέλα» των συνδικαλιστικών ενώσεων των αστυνομικών.

Έτσι, λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης (14/12) πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν πάρει εντολή να μεταβούν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού για τον αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, αρνήθηκαν να πάνε. Όπως είπαν, θα μεταβούν μόνον εφόσον σημειωθούν επεισόδια.

Λίγο αργότερα ωστόσο, κλήθηκαν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. οι προϊστάμενοι των διμοιριών και στη συνέχεια, έπειτα από διαβουλεύσεις, οι διμοιρίες κατευθύνθηκαν κανονικά στο πόστο τους, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Το ματς ξεκινάει στις 19:45.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της κάλεσε τους φιλάθλους να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή ως προς τη συμπεριφορά του στον αποψινό (14/12, 19:45) αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» απηύθυνε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε επίσημη ανακοίνωσή της.

Οι «πράσινοι» τονίζουν πως ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί «υψηλού κινδύνου» απ’ την UEFA η οποία θα είναι πολύ σχολαστική σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών, ενώ συμπληρώνουν πως η ΠΑΕ «…θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων εντοπιστούν να ζημιώνουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.