Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ανοικτά ο Άδωνις υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης στήριξε ανοικτά τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είχε προαναγγείλει ότι θα φέρει σχετικό νομοσχέδιο προς ψήφιση, ενώ πρόσθεσε ότι τα στελέχη της πηγαίνουν και στο gay pride. 

Συγκεκριμένα, μετά από κόντρα που είχε στη Βουλή με τον επικεφαλής των «Σπαρτιατών» Β.Στίγκα είπε: «Κάποια χορδή σας πάτησα και κάνατε έτσι, με είπατε ψεύτη και κωλοτούμπα. Με λένε Κομανέτσι, φασίστα, νανογιλέκο κι εγώ ξαναπαίρνω 70.000 σταυρούς».

Συνέχισε λέγοντας απαντώντας στον Β.Στίγκα λέγοντας: «Α, είναι ηλίθιοι οι ψηφοφόροι. Είπατε ότι δεν είπαμε στον λαό για το γάμο των ομοφυλόφιλων. Δεν είχαμε ποτέ κόμμα με ομοφικά χαρακτηριστικά; Ο κ.Σταμάτης είχε πάει στο gay pride, σεβόμαστε ανθρώπινα δικαιώματα, δεν διακρίνουμε. Και για αυτό ακριβώς μας ψήφισαν».

Φυσικά είναι βέβαιο ότι όταν η Νέα Δημοκρατία φέρει προς ψήφιση τη συγκεκριμένη νομοθεσία θα εμφανιστούν ορισμένα «δεξιά άλλοθι», όπως ο Α.Σαμαράς στην περίπτωση με τους παράνομους μετανάστες, ώστε να «χαϊδέψουν» το δεξιό κοινό.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.