Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΑΛΑΛΟΥΜ με το Καλάθι τον Χριστουγέννων! «ΕΦΑΓΑΝ» τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες…

Έξι τελικά θα είναι τα προϊόντα που θα περιλαμβάνονται στο φετινό καλάθι των Χριστουγέννων παρά την αρχική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και τις δηλώσεις του υπουργού Κώστα Σκρέκα ότι «φέτος εντάσσουμε επιπρόσθετα τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες».

Σε νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου, τα γλυκά των Χριστουγέννων, μελομακάρονα και κουραμπιέδες κόπηκαν από τη λίστα, η οποία περιλαμβάνει έξι προϊόντα και όχι οκτώ, που είχε αρχικά ανακοινωθεί. Αντίστοιχα, στη νεότερη ανακοίνωση «κόπηκε» και η σχετική δήλωση του υπουργού Κώστα Σκρέκα.
Αναλυτικά η νεότερα ανακοίνωση με το τελικό- ελπίζουμε- καλάθι των Χριστουγέννων

«Από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου θα εφαρμοστεί και εφέτος το «Καλάθι των Χριστουγέννων» το οποίο θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων για το εορταστικό τραπέζι.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει «ορθή επανάληψη» ανακοίνωσης του υπουργείου Ανάπτυξης, στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής προϊόντα:
-Αρνί
-Κατσίκι
-Γαλοπούλα
-Τσουρέκι
-Βασιλόπιτα
-Σοκολάτα.

Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον γενικό γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον γενικό διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.

Ο υπουργός δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης: «Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων“, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.