Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αιχμές Σίας Αναγνωστοπούλου για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ

Η Σία Αναγνωστοπούλου στην ανάρτησή της αναφέρει ότι το οικονομικό πρόβλημα προέκυψε στη μετά-Τσίπρα εποχή, ενώ θεωρεί παράδοξο το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σε οικονομική δυσχέρεια.

Η ανάρτησή της:

«Για να εξηγούμαστε

1. Οι βουλευτές που αποχωρήσαμε από τον ΣΎΡΙΖΑ πληρώσαμε -την πάγια μηνιαία εντολή προς τον ΣΎΡΙΖΑ μέχρι και το τέλος αυτού του χρόνου. Δηλαδή και 1,5 μήνα μετά την αποχώρηση. Κάποιοι βουλευτές που έμειναν δεν πλήρωναν ποτέ και μάλλον δεν πληρώνουν και τώρα. Επομένως ο ΣΎΡΙΖΑ δεν βρέθηκε σε οικονομική δυσχέρεια εξαιτίας των “11”.

2. Μέχρι την παραίτηση Τσίπρα τα οικονομικά του ΣΎΡΙΖΑ ήταν απολύτως τακτοποιημένα. Δεν χρώσταγε πουθενά και σε κανέναν.

3. Είναι παράδοξο που με τις εγγραφές τόσων χιλιάδων μελών -έτσι τουλάχιστον λέει η ηγεσία- ο ΣΎΡΙΖΑ βρίσκεται σε τέτοια οικονομική κατάσταση. Τα μέλη συνεισφέρουν, όπως και οι βουλευτές και τα στελέχη και οι πάντες, γιατί στην Αριστερά η συνδρομή ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός, συνιστά εμπέδωση του “ανήκειν “, της αλληλεγγύης, εντέλει της κομματικής λειτουργίας.

4. Τα περί δανείου του πρόεδρου προς τον ΣΎΡΙΖΑ δεν είναι πια δικό μου θέμα να το σχολιάσω. Όμως θυμάμαι κάποιες άλλες εποχές, με ελάχιστη κρατική επιχορήγηση, τι κάναμε και πως το κάναμε. Τότε όμως ήταν αλλιώς. Τότε ήταν κάποια βαρίδια….»

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.