Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ζούμε στην ομορφότερη αποικία του Κόσμου!

Του Κώστα Πρώιμου

Καλά, ας μην κάνουμε και έτσι! Να τρέμουμε δηλαδή για το μέλλον μας, να φοβόμαστε τόσο πολύ για το «αύριο» της οικογένειάς μας, και της χώρας μας. Λέτε πως αν μας ήθελαν όλους μακαρίτες τον «κορονοϊάκο» θα πετούσαν το 2019 στην πιάτσα; Να παίρνει κυρίως επιλεκτικά ο χάρος τους έτσι και αλλιώς με το ένα πόδι στον άλλο κόσμο τον άγνωστο και σκοτεινό; Μωρέ αν μας ήθελαν όλους νεκρούς… Μπα, μη σκιάζεστε, ζωντανά κορόιδα μας ονειρεύονται και κοινωνικά αιχμάλωτους! Με τη μύτη να μπαίνει και να μη μπαίνει στο νερό. Με ενεργό ΑΦΜ πάση θυσία, χωρίς να βγάζουμε από το στόμα μπουρμπουλήθρες.

Δεν υπάρχουν ούτε αυτοί μήτε οι παραδουλεύτρες τους, αν εμείς εξαφανιστούμε. Πλάκα κάνουμε τώρα; Έχουν βρει μια εθνική αγορά δέκα εκατομμυρίων πελατών, που είναι έτοιμοι να χρεωθούν μέχρι τα τρισέγγονά τους για να αγοράσουν τα πάντα, φιλίες, ομάδες, οικογένεια, ένα σπιτάκι και ας είναι έτοιμο από τα οικονομικά βάρη να τους πλακώσει μέσα στον ύπνο ή τον ξύπνιο τους. Μην κλαψουρίζετε αδίκως. Θα ζήσουμε όλοι! Σαν ζόμπι όμως, με λοβοτομή και τις ψυχικές μας λειτουργίες στο lowest. Και ποιος ενοχλείται; Σάμπως δε θα βγει ο ήλιος και την επομένη αν εμείς καταντήσουμε δουλοπάροικοι;

Α! Και ξεχάστε φίλους, και κάτι τέτοια εμετικά και ρομαντικά, κοιτάξτε να αποφεύγετε να στραβοκοιτάτε τον διπλανό σας στα φανάρια γιατί όπως πάμε ο άλλος γίνεται εχθρός και σας την «ανάβει» έτσι για την καλημέρα… (Φίλο στα φανάρια σταματημένος δεν απέκτησε κανείς)

Και όπως έλεγε προχθές ένας κύριος σε μια παρέα, ναι, μας έχουν ξεπατώσει, ναι μας έχουν καταντήσει επαίτες με τα λεφτά μας, ναι μας έχουν αφαιρέσει δικαιώματα θεμελιώδη, ικέτες μας έκαναν για τη ζωούλα μας, όμως δεν έφταιγαν οι εκλογές και το αποτέλεσμά τους! Μπράβο, το βρήκες! Συνέχισε την πολιτική σου επιμόρφωση με το να παρακολουθείς το πρωί Πορτοσάλτε και τους λοιπούς πολτοποιητές της κοινής λογικής. (Εσύ τους πληρώνεις). Βάλε και λίγο Λιάγκα, έτσι για να αλαφραίνεις βαραίνοντας μετά το μεσημέρι. Άκου και λίγο Χατζηνικολάου το βραδάκι για το σοβαροφανές και το τάχα μου της υπόθεσης και καλό σου βράδυ. Ναι ρε ανθρωπάκο, τι και αν έγινες ζόμπι, τι και αν ζορίζεσαι όλη μέρα χωρίς σκοπό, χωρίς αξίες, χωρίς φιλίες, χωρίς θεό, δίκιο έχεις, δε φταίνε τα αποτελέσματα. Κοίτα μπροστά καθώς μια καινούργια ημέρα σε περιμένει στα κάτεργα της μίζερης ζωούλας σου όπως και τους περισσότερους.

Εξάλλου αν παραλλάξουμε και το θρυλικό μότο μιας διαφήμισης, τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα μιας και «ζούμε στην ομορφότερη (χώρα) αποικία του Κόσμου!».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.