Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Τέλη κυκλοφορίας 2024: Πότε λήγει η προθεσμία

Αναρτημένα στην πλατφόρμα myCar της ΑΑΔΕ είναι τα ειδοποιητήριαενώ η προθεσμία πληρωμής τους λήγει την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023.

Αναρτημένα στην πλατφόρμα myCar της ΑΑΔΕ είναι τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία θα πρέπει να καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος το ειδοποιητήριο περιλαμβάνει QR Code.

Για την εξυπηρέτηση των πληρωμών σε φυσικό κατάστημα τράπεζας ή μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, είναι διαθέσιμο και το QR Code, ενώ εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής του ποσού με φυσική επίσκεψη στα ΕΛΤΑ.

Τα τέλη κυκλοφορίας 2024 είναι αμετάβλητα σε σχέση με πέρυσι και θα πρέπει να καταβληθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. 

Για ευκολία θα πρέπει να έχετε πρόχειρους, τους κωδικούς του Taxisnet, το προσωπικό σας ΑΦΜ καθώς και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Στη συνέχεια μπαίνετε στην εφαρμογή MyCar της ΑΑΔΕ.

Αμέσως μετά πατάτε την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ». Σε αυτό το σημείο εισάγετε τους κωδικούς του Taxisnet και μετά πατάτε ΣΥΝΔΕΣΗ.

Μετά πατάτε το «Τέλη Κυκλοφορίας Οχημάτων». Αμέσως μετά επιλέγετε το «Ειδοποιητήρια Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων».

Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε ότι ο ΑΦΜ και το έτος (2024) που εμφανίζονται είναι τα σωστά και στη συνέχεια εισάγετε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος (υπάρχει επιλογή).

Μετά πατάτε πάνω στο «Ειδοποιητήριο Τελών Κυκλοφορίας» προκειμένου να σώσετε το αρχείο στο κινητό ή σε κάποιον υπολογιστή, όπου στη συνέχεια μπορείτε να το εκτυπώσετε.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.