Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Στην ΓΑΔΑ ο σύζυγος και η κόρη της Ελένης Γερασιμίδου γιατί ύψωσαν παλαιστινιακή σημαία

Σπύρος Μπιμπίλας, έκανε γνωστό πως ο ηθοποιός και σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος και η κόρη τους και επίσης ηθοποιός, Αγγελική Ξένου, προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα η προσαγωγή των δύο ηθοποιών έγινε με το αιτιολογικό ότι είχαν υψώσει από το αυτοκίνητό τους την Παλαιστινιακή σημαία.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρει στην ανάρτησή του ότι: «Φαίνεται ότι η κατάσταση στην χώρα μας είναι εκτός ελέγχου! Με μεγάλη λύπη και οργή πληροφορηθήκαμε προ ολίγου ότι προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ δυο μέλη μας του ΣΕΗ – HAU, Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Hellenic Actors Union, αγωνιστές χρόνια, με το αιτιολογικό ότι είχαν υψώσει την Παλαιστινιακή σημαία από το αυτοκίνητό τους…

ρόκειται για τον Αντώνη Ξένο και την Αγγελική Ξένου (οικογένεια της αγαπημένης μας Ελένης Γερασιμίδου). Από πότε απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση; Η αντίδρασή μας ήταν άμεση… Και η Ελένη ως άμεσα ενδιαφερόμενη και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και εγώ ως πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας απαιτήσαμε την άμεση απελευθέρωση των 2 ηθοποιών μας.

Είμαστε αλληλέγγυοι με το δράμα του Παλαιστινιακού λαού και την σφαγή από τις δυνάμεις του Ισραήλ ως αντίποινα στα αίσχη που διαπράττει η τρομοκρατική Χαμάς. Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει την ελευθέρια της έκφρασης. Από την άλλη σήμερα προπηλακίστηκα εν μέση οδώ από θεοσεβούμενη κυρία (η οποία με “απείλησε” κιόλας ότι δεν θα με ξαναδεί στο θέατρο ως θεατής!!!!) επειδή προασπίστηκα στην Βουλή το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε ως ανήθικη την αξιόλογη Θέμιδα Μπαζάκα για τις ιδέες της. Φαίνεται ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να σέβονται όλοι τις ιδέες των άλλων… Επιτέλους η πατρίδα μας και ο όλος ο λαός μας πρέπει να εναρμονιστεί με τις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.