Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πάτρα: Δεν το βάζουν κάτω οι δικηγόροι – Συνεχίζουν την αποχή τους

Συνεχίζουν  την αποχή από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι της Πάτρας με απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Το ΔΣ του Συλλόγου συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις τους μέχρι τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. Οπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, οι δικηγόροι απέχουν από τα καθήκοντά τους σε όλες τις δίκες και διαδικασίες (Κτηματολόγιο, υποθέσεις Τραπεζών και Δημοσίου, προσημειώσεις, καταθέσεις, κ.λπ.) αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο για το πλαφόν του τεκμαρτού εισοδήματος.

Σε πανελλαδικό επίπεδο, η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλογών αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας από τους δικηγόρους όλης της χώρας, η αποστολή επιστολής στον πρωθυπουργό σε συνεργασία με τους λοιπούς φορείς που μετέχουν στο ενιαίο μέτωπο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων ενάντια στα φορολογικά μέτρα, η προβολή των θέσεων των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων σε τοπικό επίπεδο με κάθε πρόσφορο τρόπο και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή κατά την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.