Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σας πληροφορώ ότι ο Σπύρος Φωκάς ταξιδεύει τώρα ΣΤΟ ΦΩΣ ( εκεί που πάντα ανήκε) & έχει………. ΧΕ………

Τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωη!! ΜΕΓΑ παράδειγμα ο Σπύρος Φωκάς γεννημένος στην Πάτρα μας.
Ένα πανέμορφο αγόρι που άνδρες & γυναίκες έκοβαν φλέβες γι αυτόν! Από τους λίγους Έλληνες ( μετρημένοι στα δάχτυλα) που έκαναν διεθνή καριέρα, στον χώρο του θεάματος. Δούλεψε με τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες & ηθοποιούς του Hollywood & της Cinecitta.
Ήρθε ένα καρναβάλι νομίζω το 89 η το 90 στην Arena & περίμενε την σειρα του στην ουρά για να μπει.Κανενα τουπέ & δήθεν.Απόκτησε δόξα & χρήματα! ΑΛΛΆ μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Στην στροφή τον περίμενε η ζωή & του τα πήρε ΌΛΑ! Ηρθε & η ηλικία & οι αρρώστιες η μια μετά την αλλη.Τα τελευταία χρόνια υπέφερε πολύ.Μάταια ζητούσε βοήθεια.ΚΑΝΕΙΣ δεν του έδωσε χέρι βοηθείας…. Ο δημοσιογράφος ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΙΖΑΣ κτύπησε πόρτες……. ΚΑΜΊΑ δεν άνοιξε, να βοηθήσει αυτόν τον ανήμπορο γεράκο… υπουργείο πολιτισμού ΆΦΑΝΤΟ, οι φορείς; Πλήρη αδιαφορία.ΈΝΑ ΣΠΙΤΆΚΙ ΖΗΤΟΎΣΕ να στεγάσει το ταλαιπωριμενο του κορμί! για όσο θα ζούσε ακόμα,αφού ο χρόνος τελειώνε γι’αυτόν …. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΉΘΗΣΕ!
Σήμερα διαβάζω στα ΜΜΕ & στο.διαδικτυο τη ΘΛΊΨΗ που προκάλεσε ο θάνατος του ΔΙΕΘΝΟΥ ΜΑΣ Σπύρου Φωκά! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ……. Σας πληροφορώ ότι ο Σπύρος Φωκάς ταξιδεύει τώρα ΣΤΟ ΦΩΣ ( εκεί που πάντα ανήκε) & έχει………. ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ όλους εσάς που μπορούσατε να βάλετε λίγη ανθρωπιά.!
Σέ ευχαριστούμε για τήν κινηματογραφική κληρονομιά πού άφησες πίσω…
Μπάμπης.
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.