Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πανηγυρική υ τρίτη θητεία του Κώστα Πελετίδη

Τα τελικά αποτελέσματα στο Δήμο Πατρέων έχουν ως εξής: Με βάση τα επίσημα αποτελέσματα του ΥΠΕΣ, στο 100% της ενσωμάτωσης ο Κώστας Πελετίδης έχει 56,69% και ο Κώστας Σβόλης 43,31% .

Το αποτέλεσμα που αναδεικνύει για 3η συνεχόμενη θητεία τη Λαϊκή Συσπείρωση, Δημοτική Αρχή της Πάτρας, δίνοντάς της ξεκάθαρη πρωτιά, είναι μια μεγάλη νίκη του Πατραϊκού λαού.

Η νίκη αυτή δίνει ανάταση και ελπίδα για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και ασταμάτητων χειροκροτημάτων έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Πατραϊκός λαός υπερασπίστηκε τις κατακτήσεις του, το μέλλον των παιδιών μας, την πόλη μας. Η τεράστια προσπάθεια των συμφερόντων του συστήματος, των μηχανισμών της κυβέρνησης να απαλλαγούν από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν έγινε κατορθωτή.  

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, δεν μένουμε στην περιγραφή, οι ανάγκες της πόλης και τα βάσανα του λαού έχουν αιτίες. Μπορούμε και πρέπει να παραμερίσουμε τα εμπόδια, ό,τι χάνουμε εμείς, το κερδίζουν οι λίγοι. Η μαχητική διεκδίκηση των δίκιων μας από την κυβέρνηση, θα συνεχιστεί, οι στόχοι για την προκοπή της πόλης, μας χρειάζονται όλους.

Σήμερα λείπει από κοντά μας ένα γνήσιο τέκνο της εργατικής τάξης, ένας αγωνιστής, που παρά τη λαβωμένη του καρδιά έδωσε όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για τη σημερινή νίκη, ο Ανδρέας Αντωνόπουλος. Ανδρέα δεν κάνουμε βήμα πίσω!».

Στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Πελετίδη, μετέβη το βράδυ της Κυριακής, ο Κώστας Σβόλης ο οποίος τον συνεχάρη για τη νίκη του, στις Δημοτικές Εκλογές.

Οι δύο άνδρες στο ολιγόλεπτο τετ α τετ αντήλλαξαν φιλοφρονήσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση Σβόλη σχολιάστηκε ευμενώς, μιας και ήταν δείγμα πολιτικού πολιτισμού.

 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.