Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΩΧ! «ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ» ο Κυριάκος με υπογραφή Βασίλη Κικίλια…

Ήταν η επεισοδιακή συνεδρίαση στην ολομέλεια της Βουλής, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου.

Επίκεντρο της συζήτησης, ήταν φυσικά οι καταστροφικές πυρκαγιές, οι οποίες ήταν οι μεγαλύτερες πυρκαγιές στην Ευρώπη και καταγράφησαν ως οι πλέον καταστροφικές στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας.

Εκεί ακριβώς, διαδραματίστηκε μία από τις πιο επικές αντιπαραθέσεις στο κοινοβούλιο σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, με πρωταγωνιστές τον ηγέτη Κυριάκο και τον συνονόματο του, πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο Βελόπουλος κατηγόρησε τον Κυριάκο μας, ότι δεν είχε προμηθευτεί έγκαιρα επιβραδυντικό υλικό, το οποίο αποδείχτηκε ευεργετικό, όταν χρησιμοποιήθηκε στην πυρκαγιά της Πάρνηθας.

Εκεί, ο πρωθυπουργός μας απασφάλισεΚατηγόρησε τον Κυριάκο Βελόπουλο, ότι λέει σαχλαμάρες, συνωμοσιολογίες, τερατολογίες, αναφορικά με την χρήση του επιβραδυντικού υλικού στην Πάρνηθα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης παίρνοντας το λόγο, παρουσίασε φωτογραφικό υλικό και δημοσιεύματα από φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες, τα οποία όχι μόνο τεκμηρίωναν, αλλά περιέγραφαν με διθυραμβικά σχόλια την χρήση του επιβραδυντικού υλικού που διέψευδε ο πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο για να θυμηθείτε τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στο κοινοβούλιο:

Ο Βασίλης Κικίλιας και το χτύπημα στον Κυριάκο

Σήμερα λοιπόν, ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω, κάτω. Ο Βελόπουλος είχε καταθέσει ερώτηση αμέσως μετά την συγκεκριμένη συζήτηση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως είχε γίνει χρήση επιβραδυντικού υλικού στην πυρκαγιά της Πάρνηθας.

Η απάντηση του αρμόδιου υπουργού, Βασίλη Κικίλια, Ισοδυναμεί με την απόδοση του χαρακτηρισμού  «σαχλαμάρας» στον Καίσαρα μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθότι επιβεβαιώνει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι στην πυρκαγιά της Πάρνηθας, όντως είχε χρησιμοποιηθεί επιβραδυντικό υλικό

Μπορεί φυσικά να είναι και η ετεροχρονισμένη εκδίκηση του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος εδώ και αρκετές εβδομάδες, βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε κάθε περίπτωση, τέτοιο χτύπημα στην σοβαρότητα του πρωθυπουργού μας, δεν έχει επαναληφθεί.

Δείτε την απάντηση του Βασίλη Κικίλια:

Η απάντηση του Βασίλη Κικίλια για το επιβραδυντικό υγρό στην Πάρνηθα
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.