Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μήπως μας προετοιμάζουν για ακόμη «τετρακόσια χρόνια»;

Του Κώστα Πρώιμου

Δημογέροντας, μορφωμένος, μετά τα όσα ευτράπελα συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια ξέσπασε: «Μα, νομίζεις ότι τυχαία έμειναν οι Τούρκοι 400 χρόνια; Αυτή η ξαφνική επιδημία ραγιαδισμού που βιώνουμε και «λουζόμαστε» ανεξαιρέτως είναι άνευ προηγουμένου», μου είπε φανερά αγανακτισμένος.

«Ακούω στα αυθεντικά καφενεία αβίαστα και ανερυθρίαστα έχοντας καταπιεί μπαγιάτικα δολώματα να εγκωμιάζουν τον Μητσοτάκη. Διαβάζω στο διαδίκτυο ακόμη και νέους ανθρώπους που θεωρητικά είναι κοινωνοί νέων ιδεών γιατί το μυαλό τους είναι φρέσκο να επιχαίρουν μιας σκαιάς προπαγάνδας διά στόματος ιδίου του Πρωθυπουργού. Σε αυτό το σημείο είναι που απελπίζομαι»… Και συνέχισε το ξέσπασμα: «Είπαμε! Ε, όχι και να βγάζεις σέλφι με τους βιαστές της ζωής σου και της καθημερινότητάς σου με ένα χαζοχαρούμενο υφάκι, λες και δίπλα σου στέκεται ο ανεκπλήρωτος έρωτας! Μωρέ καλά μας κάνουν. Τι φταίει ο Κυριάκος; Αυτός απλά βρίσκει….».

«Κασσελακοφρενίτιδα…». Είναι δυνατόν να ασχολούνται σχεδόν όλοι; Αγράμματοι και εγγράμματοι; Άνθρωποι που ανήκουν στις περισσότερες κοινωνικές τάξεις; Με τον Κασσελάκη και τον σύζυγό του; Ρε, έχουμε καταλάβει ποιοι είμαστε; Πού ζούμε; Πώς και γιατί υπάρχουμε; Κάποια σύντομη στιγμή προτού να είναι πολύ αργά οφείλουμε στην ιστορία της χώρας και τους εαυτούς μας να συνέλθουμε! Το σκυλάκι του Κασσελάκη, το πιστολάκι μαλλιών του Κασσελάκη, έκλασε ο Κασσελάκης, βγήκε να πιει μια πορτοκαλάδα με τον Τάιλερ, κοιτάξτε το αυτοκίνητο του Κασσελάκη, σήμερα μας είπε Καλημέρα ο Κασσελάκης, θα παντρευτεί ο Κασσελάκης, θα χωρίσει ο Κασσελάκης, θα πετάξει ο Κασσελάκης, θα ανέβει στο Έβερεστ ο Κασσελάκης. Θα μπορούσα να το τραβήξω μέχρι να σπάσουν τα νεύρα και να εξαντληθεί η υπομονή του αναγνώστη μπας και… Ένας πανελλήνιος εμετός φθηνής επικοινωνίας η οποία έχει προξενήσει στο λαό μας φρενίτιδα με τον βίο και την πολιτεία του Κασσελάκη. Κάντε μια έρευνα στον δρόμο σε τυχαίο δείγμα και θα διαπιστώσετε πως Έλληνες σε ποσοστό αδιανόητο δεν ξέρουν τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου, όμως γνωρίζουν πώς ξύπνησε σήμερα ο Κασσελάκης… Έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο να ζούμε με κουπόνια σίτισης, με επιδόματα και με τα ψέματα! Ο Κασσελάκης που χλευάζουμε αντιθέτως ζει πλουσιοπάροχα και διάγει βίο ανθόσπαρτον! Του Κασσελάκη η κασσέλα είναι γεμάτη!

Με τον τενεκέ λάδι να ξεπερνά τα 150 ευρώ και το μαρούλι στο ενάμισι στις λαϊκές ο Κασσελάκης είναι το πρόβλημα μας; Εξάλλου το είπε ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή! Είναι ομοφυλόφιλος, καθαρά και ξάστερα! Εμείς, τι διάολο θέλουμε και τρυπώνουμε συνέχεια στην προσωπική του ζωή; Κάποτε υπήρχε ο τρελός της Σταδίου τον οποίο πειράζανε διάφοροι που μαζεύονταν γύρω του αφού έπαιζε τρελά και χωρίς μουσικό μέτρο και γνώσεις το ακορντεόν του… Χειρότεροί του αποδείχτηκαν με αυτά που του λέγανε και του κάνανε… Θα πουν βέβαια οι κουτοπόνηροι και οι κατίνες: Μα, οι τηλεοράσεις και τα σόσιαλ μίντια φταίνε που τον υπερπροβάλλουν! Να τα κλείσουμε ρε, κανείς και τίποτα δε μας υποχρεώνει να τα παρακολουθούμε αν όντως δε μας ενδιαφέρει και μας δημιουργεί αποστροφή η «Κασσελακίτιδα»! Να σηκωθούμε από τον κοινωνικό μας τάφο τον κωλοκαναπέ μας και να πάμε να διαδηλώσουμε ομαδικά κατά της προκλητικής ακρίβειας: Να βγούμε στους δρόμους για να υπερασπιστούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα που τα κατακρεούργησε μέσα σε μια κορωνο-νύχτα ο «ανεπάγγελτος» κ. Χατζηδάκης! Έχουμε παραδώσει στα χέρια πολιτικών απατεώνων και συνεργατών τους που απασχολούν το κοινό ποινικό δίκαιο τις πιστωτικές μας κάρτες και περιμένουμε να μας τις επιστρέψουν… Ωστόσο μας απασχολεί μόνον ο Κασσελάκης!

Αντί να προστατέψουμε τις συνθήκες εργασίας τις οποίες επιχειρεί με τη βούλα να χειροτερέψει όσο δεν παίρνει ο εργατοπατέρας Άδωνις, γιατί δεν είμαστε και όλοι δημόσιοι υπάλληλοι εγκάθετοι και προστατευόμενοι από τα κόμματα σε τούτη τη χώρα! Εκεί εμείς, θα ξυπνήσουμε με την έγνοια του τι κάνει σήμερα ο Κασσελάκης!

Ας ξεκολλήσουμε ρε, από τις ζωές των άλλων! Ας πάρουμε στα χέρια μας τη δική μας, ως πότε θα ζούμε ως θλιβεροί και τρισάθλιοι πολίτες τρίτης κατηγορίας; Μήπως μας προετοιμάζουν για άλλα τετρακόσια χρόνια; Γιατί προς τα πίσω ολοταχώς οδεύει η κατάσταση… Λέτε δε, να μας… αρέσει κιόλας;

ΥΓ. Αν όλα «αυτά» και «κείνα» που βρίσκονται προ των πυλών υλοποιηθούν, πιστέψτε με ακόμη και η τουρκοκρατία ως εποχή συγκριτικά θα φαντάζει ιστορικά ως ο παράδεισος των Ελλήνων…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.