Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Δεν φαντάζεστε για ποια νησιά δίνει ο Μητσοτάκης βίζα στους Τούρκους

Μία από τις πιο επαίσχυντες και εθνικά επικίνδυνες ενέργειες που διαπράττει ο Μητσοτάκης, είναι η αποδοχή ενός διαχρονικού αιτήματος της Τουρκίας, ένα αίτημα το οποίο όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν κρίνει ως ολέθριο για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Μιλάμε φυσικά για την παροχή «διευκόλυνσης» της μετακίνησης των Τούρκων πολιτών σε 7 νησιά του ανατολικού Αιγαίου, πράγμα που καμία κυβέρνηση δεν είχε διανοηθεί έστω και να συζητήσει!

Τα νησιά μάλιστα, κατονομάζονται ευθέως και προκαλούν ανατριχίλα: Πρόκειται για τη Ρόδο, τη Λέσβο, την Σάμο, την Χίο, την Κω, την Λέρο και το Καστελόριζο!

Όλα αυτά τα νησιά τα οποία έχει στοχοποιήσει ευθέως η Τουρκία με την λεγόμενη «γαλάζια πατρίδα» και αμφισβητεί ανοιχτά όχι μόνο το αυτονόητο δικαίωμα τους στην άμυνα, αλλά για κάποια από αυτά, ακόμα και την ελληνική κυριαρχία! Ειδικά όσον αφορά τις παρακείμενες βραχονησίδες…

Ο Μητσοτάκης λοιπόν σε μία κίνηση που μπορεί να χαρακτηριστεί εθνική προδοσία, θα επιτρέψει στους Τούρκους πολίτες να μπορούν να μεταβούν σε αυτά τα νησιά, εκδίδοντας μάλιστα ετήσια βίζα, την οποία θα λαμβάνουν αφού εισέλθουν στο ελληνικό έδαφος! Βίζα η οποία θα έχει 12μηνη ισχύ!

Ο Τούρκος λοιπόν θα μπορεί ανενόχλητος να εισέρχεται στα συγκεκριμένα νησιά τα οποία η Τουρκία διεκδικεί ανοιχτά και έχει θέσει μάλιστα και θέμα τουρκικής μειονότητας, θα μπορεί να παραμένει επί 12 μήνες σε αυτά, να πηγαίνει από το ένα στο άλλο, χωρίς κανένα πρόβλημα και έπειτα, να ανανεώνει την βίζα του, πάλι σε ελληνικό έδαφος!

Όλα αυτά, την ώρα που η Τουρκία έχει δώσει διαβατήρια σε ισλαμιστές τρομοκράτες και υποστηρίζει ανοιχτά την τρομοκρατία απειλώντας μάλιστα με κήρυξη πολέμου όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη τη Δύση.

Καθίσταται πλέον ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξυπηρετεί διαχρονικά και μεθοδικά τα συμφέροντα της Τουρκίας. Καθίσταται επίσης ξεκάθαρο, ότι οι οποίες υγιείς δυνάμεις έχουν απομείνει μέσα στο κόμμα Μητσοτάκη, θα πρέπει άμεσα να αποτρέψουν την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.