Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Πελετίδης – Σβόλης σε αναμέτρηση την επομένη Κυριακή

Πρωτιά κατέγραψε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με το αποτέλεσμα όμως να κρίνεται στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή.

 

Τα αποτελέσματα

Τελευταία ενημέρωση
9/10/2023, 24:55
Ενσωμάτωση 70,72 (244 / 345 ΕΤ)

Εγγεγραμμένοι 116.476
Συμμετοχή 53,81%, 62.677

Έγκυρα 60.821
Άκυρα 1.254
Λευκά 602
Κώστας Πελετίδης        40,20 %
Κωνσταντίνος Σβόλης   25,77 %
Βασίλης Αϊβαλής            19,24 %
Πέτρος Ψωμάς               14,79 %

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΛΕΤΙΔΗ

Σε κλίμα ενθουσιασμού και εν μέσω χειροκροτημάτων ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης προχώρησε στη παρακάτω δήλωση δίνοντας τόνο επανεκλογής της Δημοτικής Αρχής:

«Ο πατραϊκός λαός έδωσε μια μεγάλη μάχη, μας έβγαλε πρώτη δύναμη. Θα συνεχίσουμε την επόμενη Κυριακή για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας. Σε αυτόν τον αγώνα, δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε και με περισσότερες δυνάμεις, καλούμε το σύνολο του πατραϊκού λαού και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει γιατί έχουμε μπροστά μας πολλές δυσκολίες. Ο δρόμος που θα βαδίζουμε θα είναι μακρύς και δύσκολος και τα εμπόδια που θα έχουμε από τους κυβερνώντες θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Επομένως, με δύναμη πορευόμαστε για να έχει η πόλη μας αυτά που δικαιούται, για να μπορούν τα παιδιά μας να έχουν μέλλον που τους αξίζει».

ΔΗΛΩΣΗ ΣΒΟΛΗ

Την πρώτη του δήλωση μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα έκανε ο Κώστας ΣβόληςΜέχρι τώρα συγκεντρώνει ποσοστό 25, 16% με την παράταξη του να έρχεται δεύτερη. 

Ο Κώστας Σβόλης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, έχουμε δώσει αγώνα έντιμο, χωρίς λάσπη, χωρίς ποτέ να προσβάλουμε, χωρίς ποτέ να προκαλούμε, κι έτσι θα συνεχίσουμε. Το κάνουμε για την πόλη που αγαπάμε»

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.