Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Δεύτερος γύρος για τον “εκλεκτό” Κώστα Μπακογιάννη

Δεύτερος γύρος θα υπάρξει στον Δήμο Αθηναίων μεταξύ Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα. Ο νυν δήμαρχος συγκέντρωσε μεγάλο ποσοστό κοντά το 41,3% με τον αντίπαλό του να συγκεντρώνει το ποσοστό του 14,2%. Ο κ. Μπακογιάννης προσερχόμενο στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης Αθήνα Ψηλά δήλωσε «χαρούμενος και ενθουσιασμένος» και ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν.

Η δήλωσή του

 

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη χαρά και πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω απόψε να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη μας την ομάδα, σε όλους τους υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου και των διαμερισμάτων. Όλοι δώσαμε την ψυχή μας. Τους είμαι ευγνώμων και θέλω να ξέρουν ένα πράγμα. Ότι αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε μαζί και θα το τελειώσουμε μαζί και ένα ταξίδι πενταετίας.

 

 

Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μας, συνεργάτες μου, αλλά πάνω απ’ όλα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους κυριολεκτικά εκατοντάδες εθελοντές, αγόρια και κορίτσια που πλαισίωσαν την προσπάθεια μας και μας κάνει υπερήφανους. Και βεβαίως, θέλω να πω ένα πράγμα. Σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά είναι μια νίκη της Αθήνας και είναι μια νίκη όλων.

 

Εγώ είμαι και με την ψήφο σας, θέλω να συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και για όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και για όσους ψήφισαν κάποιον άλλον, αλλά και για εκείνους που δίστασαν να έρθουν κοντά μας.

 

Την επόμενη μια εβδομάδα θέλω να απευθυνθώ σε όλες και σε όλους. Κάθε μέρα, σε κάθε γειτονιά να μιλήσουμε για το σήμερα αλλά και για το αύριο της πόλης. Να μιλήσουμε για το μέλλον το οποίο έρχεται με ορμή. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.