Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ψάρια κολυμπούν στα λασπόνερα στο κέντρο της Λάρισας !

Οι περισσότερες περιοχές που έχουν πληγεί μετατράπηκαν σε τεράστιες λίμνες λάσπης, ενώ την ίδια ώρα απαρηγόρητοι είναι χιλιάδες κάτοικοι, που είδαν μέσα σε λίγα λεπτά τους κόπους μιας ζωής να παραδίδεται στα ορμητικά νερά.

Ειδικότερα, η υπερχείλιση του Πηνειού έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε πολλά σημεία της Λάρισας και παράλληλα στα πλημμυρισμένα νερά εντοπίζονται από νεκρά ζώα μέχρι και μεγάλα ψάρια.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι βίντεο που ανέβασε στο TikTok κάτοικος της περιοχής, στο οποίο φαίνονται μεγάλα ψάρια να κολυμπούν κάτω από τα λασπόνερα. Σε 12 έως 24 δόσεις θα εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε ασφαλιστικά Ταμεία και Εφορία, οι οποίες «παγώνουν» για διάστημα 6 μηνών, οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και της Εύβοιας: Η Υπουργική Απόφαση για τον «πάγο» στην καταβολή εισφορών σε ασφαλιστικά Ταμεία ήδη εκδόθηκε και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να συμβεί το ίδιο και για τις υποχρεώσεις προς την Εφορία. Οι διευκολύνσεις αφορούν όλους τους πληγέντες.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.