Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ούτε με τον Μητσοτάκη, ούτε με τον Κασσελάκη. Κανένας πατριώτης υπάρχει;

Του Factor X Jr.

Κι εκεί που νομίζεις ότι έχεις πιάσει πάτο, αίφνης πετάγεται ένα χέρι, σε αρπάζει από τα μαλλιά και σε πετάει στο άγνωστο.

Κάπως έτσι μοιάζει η Ελλάδα σήμερα.

Με έναν πρωθυπουργό που κυριολεκτικά κάνει τα πάντα για να την επαναφέρει σε καθεστώς μικρής οθωμανικής επαρχίας, όπως είχε πει σε ανύποπτο χρόνο.

Αποφασισμένος να ξεπουλήσει την κυριαρχία της στον επεκτατικό τραμπούκο γείτονα, για να μη στεναχωρήσει τους «συμμάχους» που πασχίζουν να τον κρατήσουν στις αγκάλες τους φοβούμενοι μην αυτομολήσει σε καμιά Ντάτσα του Πούτιν.

Αφήνοντας στο μεταξύ τους πολίτες της στο έλεος της… επιτελικής ανικανότητας που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της.

Συνεπικουρούμενης από τους αναρχοκαπιταλιστές-κολαούζους της που τους επιτρέπει να λυμαίνονται τον τόπο για να τη στηρίζουν, αδιαφορώντας για το ανελέητο μαστίγωμα που δέχεται ο λαός μην τυχόν και χάσουν κάνα σεντ.

Και από το διαβόητο… μπόλιασμα με πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, προς κατοχύρωση αδιαμαρτύρητων ψηφοφόρων.

Και ποια είναι η λύση που προκρίνεται ως αντίδοτο στην εξαθλίωση;

O Κασσελάκης!!!

Ένας ακόμη άνθρωπος των «συμμάχων» δηλαδή που μας τον φύτεψαν για να είναι σίγουροι ότι μετά από την -εκ των πραγμάτων- αναμενόμενη κατάρρευση του νυν εκλεκτού τους, θα συνεχίζει να… ανθίζει η καταδυνάστευση της πλήρως πλέον ελεγχόμενης αποικίας τους.

Κι επειδή μεγάλη μερίδα του λαού, θαμπώνει από τις επικοινωνιακές πομφόλυγες που συνοδεύουν τον νέο υποψήφιο σωτήρα, είναι δεδομένο ότι θα πετύχουν τους νοσηρούς σχεδιασμούς τους.

Άραγε, κανένας πατριώτης να μπει ανάχωμα στην εξαφάνιση της χώρας, υπάρχει;

Έλεος πια…!!!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.