Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ώρα να ξεμπερδεύουμε με τον μητσοτακικό παρασιτισμό

Του Αδέξιου Δεξιού

Τρομερή λύση έδωσε ο… παραλίγο Μωυσής για να ξεπεράσει τον σκόπελο του διασυρμού που υπέστη η κυβέρνηση κατόπιν των ανεκδιήγητων δηλώσεων Βαρβιτσιώτη για την αποτρόπαια δολοφονία του άτυχου Αντώνη.

Τον καρατόμησε και έβαλε στη θέση του τον τιτάνα της πολιτικής και της διαχείρισης κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη.

Ναι σωστά διαβάζετε, αυτόν που ως επικεφαλής της πολιτικής προστασίας τα έκανε επιεικώς μπάχαλο, με αποτέλεσμα να βουλιάζει και να καίγεται αβοήθητη σήμερα η Ελλάδα.

Φανταστείτε τι έχει να συμβεί στην ακτοπλοΐα με τον… Χρηστάρα στο πηδάλιο.

Καλύτερα να αρχίσουμε να πηγαίνουμε κολυμπώντας στα νησιά.

Περισσότερες οι πιθανότητες επιβίωσης.

Προφανώς αυτός είναι ο πάγκος του πρωθυπουργού.

Ένα… τίποτα με μπόλικο καθόλου δηλαδή, που πασχίζει ιδροκοπώντας να επισκιάσει υπό τον ευφημισμό… επιτελικό κράτος.

Πολύ φοβούμαστε ότι ο αναμενόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκεφαλισμός και του… έτερου Καππαδόκη, Βασίλη Κικίλια, θα είναι εξίσου μάταιος, επιβεβαιώνοντάς μας απόλυτα.

Κοινώς, ο Κυριάκος έχει ήδη καεί στην προθέρμανση του δεύτερου ημιχρόνου κι ό, τι κι αν κάνει πλέον είναι χαμένος από χέρι.

Είδατε πόσο εύκολα έσκασε η πομφόλυγα του υποτιθέμενου δεινού κυβερνήτη μόλις λυτρωθήκαμε από τον μπαμπούλα του Τσίπρα.

Με συνοπτικές διαδικασίες…

Μέχρι και οι άλλοτε πιστοί του προπαγανδιστές το αντελήφθησαν και του λένε εμμέσως να παραιτηθεί για να μην καταρρεύσουν οι… ναοί διασποράς ψευδών ειδήσεων των αφεντικών τους και αντιμετωπίσουν προβλήματα στις μπίζνες τους.

Πάντως, διαψεύδονται ως αναληθείς κακές γλώσσες που θέλουν τον Κυριάκο να βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης λόγω της εγκατάλειψης από τους μητσοτακοφύλακες, εξ ου και η εντεινόμενη αδυναμία του να αποφύγει τα βράχια που πλησιάζουν απειλητικά.

Ψυχραιμότατος είναι, μαθαίνουμε.

Απλώς, το έχει πάρει απόφαση ότι είναι αδύνατον πια να αντιμετωπιστεί το χάος και κάνει απεγνωσμένα πασπαλίσματα και δακρύβρεχτες διαρροές μπας και κερδίσει χρόνο για να εκπληρώσει τις επιθυμίες «συμμάχων» και «εταίρων», ώστε έπειτα να απολαύσει μακάριος τους καρπούς των… επιτυχιών του εις τας Ευρώπας ή όπου αλλού τον στείλουν τα «αφεντικά» του για να τον αποζημιώσουν.

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί… ώρα να ξεμπερδεύουμε με τον μητσοτακικό παρασιτισμό.

Για να αποτρέψομε την υλοποίηση των νοσηρών θελημάτων των κορακιών που καταδυναστεύουν την πατρίδα με τους λακέδες τους.

Ήτοι, τη μετατροπή της Ελλάδας εκ νέου σε μικρή οθωμανική επαρχεία όπως είχε πει σε ανύποπτο χρόνο το… τσιτάχ της οσφυοκαμψίας, με τη συμφορά που βιώνουμε να φαντάζει παράδεισος.

Και μη μας πείτε ότι ο πατριωτικός χώρος δε διαθέτει νέο αίμα να ηγηθεί της σωτηρίας του τόπου.

Αρκετά τα ικανά πρόσωπα.

Αρκεί να τους δοθεί το απαιτούμενο βήμα.

Οψόμεθα…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.