Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

«ΝΤΡΟΠΙΑΣΑ τους Έλληνες» είπε η Σάκκαρη και πήρε το Πόρσε Καγιέν της και έφυγε…

Litsa Nafpliotou
“Νοιώθω ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες” είπε η Σάκκαρη μετά την ήττα της.
Κυρα-Σακκαρή μου, αρχικά ξέρω πολλούς που δε ντροπιάζονται απ’ τις ήττες αθλητών, ούτε υπερηφανεύονται απ’ τις νίκες τους. Αντιθέτως χαίρονται με τη στάση τους, είτε νικάνε είτε χάνουν. Με την αξιοπρέπεια που αναδύει η αντιμετώπιση νικών-ηττών.
Επίσης, μετα συγχωρέσεως, για να πω τη μαύρη αλήθεια, αγνοούσα ότι έπαιζες κιόλας. Άσε που γενικώς είναι και άθλημα με ρατσιστική αντιμετώπιση των αθλητών κι αν δεν πιστεύεις εμένα ρώτα τον Γιανίκ Νοά, τις αδελφές Ουίλιαμς και την Ναόμι Οσάκα τι έχουν τραβήξει από τους κυριλάτους θεατές στα μεγάλα τουρνουά.
Ας παραδεχτείς ότι παίζεις για την πάρτη σου, μόνη σου τα παντελονιάζεις τα κέρδη στις νίκες, οπότε μην ψάχνεις συμπαραστάτες στις ήττες.
Εμάς μας ντροπιάζουν τα Τουρκετζίαν, η 12 μέρα φωτιάς στον Έβρο, τα Τέμπη, οι Μεθ, το λιβάνισμα στο πολιτικό προσωπικό απ’ τα ΜΜΕ και το ξεπούλημα της περιουσίας μας. Οπότε, αν θέλεις να περιορίσεις λίγο την ντροπή που νιώθουμε για την καταγωγή μας πες στον “μέλλοντα πεθερό” να σταματήσει το ξεπούλημα, να γίνει άνθρωπος, να κατανοήσει λίγο τη δυσκολία της διαβίωσης και να ελέγξει την αισχροκέρδια.
Και μη χολοσκάς, άμα ξαναχάσεις να ξέρεις ότι το μόνο πράγμα που δεν θα συμβεί είναι να αισθανθούμε ντροπή…
“Ντρόπιασα τους Έλληνες” είπε η Σάκκαρη και πήρε το Πόρσε Καγιέν της και έφυγε κι έχω εδώ απέναντι τον Μητσάρα με το Γιούγκο Ζάσταβα που δουλεύει στις αποθήκες στα Τζάμπο και έχει τρεις μέρες να βγει απ’ το σπίτι απ’ την ντροπή του…
Mitsa Makri

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.