Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Εύγε Κυριάκο: Οι επιστήμονες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι «θεοί»

Μία από τις πλέον ιστορικές και επικές ενέργειες του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έλαβε την δημοσιότητα που θα έπρεπε.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία γίνεται μια φορά τουλάχιστον κάθε 300 χρόνια και πάντα γράφεται στην ιστορία. Με άλλες μορφές αντίδρασης βέβαια, όχι τόσο μειλίχιες όσο αυτές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη λοιπόν να υπάγει την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στην Πολιτική Προστασία, είναι μία πραγματική τομή με την υπογραφή του ορωθυπουργού μας.

Επιτέλους, βρέθηκε ένας ηγέτης με το ανάλογο σθένος για να συγκρουστεί επιτέλους με την επιστημονική κοινότητα η οποία νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Επιστήμονες μάλιστα από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, είχαν το θράσος να αμφισβητήσουν τους ισχυρισμούς του σύγχρονου Μωυσή, θεοπέμπτου Κυριάκου, αναφορικά με τις πρόσφατες θεομηνίες και καταστροφές!

Θα πρέπει λοιπόν επιτέλους οι επιστήμονες να κατανοήσουν ότι είναι απλοί θνητοί, μπροστά στον παντοδύναμο κυβερνήτη μας!

Θα πρέπει επίσης να είναι ευγνώμονες, που απλώς καταπίνονται από το επιτελικό κράτος του Κυριάκου και δεν καίγονται στην πυρά. Οι οποίοι, δεν έμειναν καν στην ιστορία, σε αντίθεση με τον Γαλιλαίο που την γλίτωσε.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.