Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Νέα μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σήμερα Τετάρτη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να φθάνει τους 31 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 70%.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες αναμένονται σε τμήματα του Βορείου Ιονίου και της Ηπείρου. Υψηλή και τοπικά πολύ υψηλή θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τοπικά στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 34-35 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 12 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 32-34 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 32-33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και στο Αιγαίο γενικά δυτικοί με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό έως 6-7 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.