Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και μόνο κατά διαστήματα τις απογευματινές και βραδινές ώες αναμένεται αραιή συννεφιά.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 33 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ, ενώ η υγρασία θα ξεπεράσει το 60%.

Αναλυτικά:

Την Τρίτη 29 Αυγούστου στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε τμήματα του Ιονίου, της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Υψηλή θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34-36 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 16 έως 36-38 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 36-38 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 30-31 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 21 έως 32-34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και στο Νότιο Αιγαίο γενικά δυτικοί-βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες οι άνεμοι στον Κορινθιακό θα ενισχυθούν στα 6-7 μποφόρ από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.