Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Α. Λοβέρδος στηρίζει τη ΝΔ με άρθρο του

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή τη φορά με άρθρο του σε εφημερίδα. 

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου, δικηγόρος, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, που αποπέμφθηκε από το ΠΑΣΟΚ, τιτλοφόρησε το άρθρο του με τον τίτλο: «Ένα κόμμα εξουσίας συν επτά μικρά».

Και αναφέρθηκε στο νέο ελληνικό πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μετά από τις τελευταίες εθνικές εκλογές, κάνοντας λόγο για «δύο τετελεσμένα και ένα ερωτηματικό για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό του ενός πανίσχυρου κόμματος συν επτά μικρών και μη κυβερνητικών κομμάτων».

Αναλύει την πρωτοφανή εικόνα που έχει διαμορφωθεί σήμερα στην ελληνική πολιτική σκηνή, με τη Νέα Δημοκρατία να έχει επικρατήσει και να κρατάει τα ηνία της εξουσίας, ενώ ταυτόχρονα είναι αντιμέτωπη με μία αδύναμη αντιπολίτευση, καθώς όπως τονίζει πρόκειται για επτά μικρά κόμματα και μάλιστα μη κυβερνητικά.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «αυτό που βιώνουμε στη χώρα για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά είναι η επικράτηση του ενός κόμματος εξουσίας, έναντι επτά μικρών και μη κυβερνητικών… η ιστορία του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος έχει διδάξει ότι σε κανέναν δεν επιτρέπεται να ισχυρισθεί, πως έχει δει όλα τα κυβερνητικά σχήματα που είναι πιθανόν να αναδειχθούν στο πολιτικό σκηνικό μιας κοινοβουλευτικής δημοκρατίας».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.