Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Λ.Γουίλκερσον: «Με την πάροδο του χρόνου το ΝΑΤΟ θα διαλυθεί» «Σε 12 με 15 μήνες, θα δούμε το ΝΑΤΟ να καταρρέει και να μην είναι ενοποιημένο»

Σε συνομιλία με τον συντονιστή του «Going Underground», Afshin Rattansi, ο πρώην συνταγματάρχης των ΗΠΑ και πρώην επιτελάρχης του τότε υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ, Λόρενς Γουίλκερσον, εξέφρασε σκεπτικισμό για την κατάσταση του ΝΑΤΟ.

Κατά την γνώμη του, αρχίζουν και υπάρχουν τριγμοί!

όπως τόνισε

«Νομίζω ότι θα δούμε το ΝΑΤΟ να καταρρέει, αντί να καταλήξει περισσότερο ενοποιημένο, όπως ο Πρόεδρος Μπάιντεν υπαινίχθηκε.

Νομίζω ότι γινόμαστε μάρτυρες διάλυσης του ΝΑΤΟ με την πάροδο του χρόνου, γιατί αυτοί οι ηγέτες πρόκειται να φύγουν.

Αυτοί οι ηγέτες είναι επιλεγμένοι από τους Αμερικανούς-ιδιαίτερα ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. Όταν αυτοί οι άνθρωποι φύγουν, θα υπάρξει μια νέα σοδειά ηγετών.

 

Βλέπετε τις δημοσκοπήσεις αυτή την στιγμή. Ακόμη και στη Γερμανία, δείχνουν ότι το 55- 60% των ανθρώπων δεν είναι ευχαριστημένοι με τις τρέχουσες πολιτικές των πολιτικών τους, -και αυτό περιλαμβάνει την Ουκρανία.

Όσο λοιπόν περνάει ο καιρός -και δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλο το διάστημα, ίσως 12 με 15 μήνες, θα δούμε το ΝΑΤΟ να καταρρέει και να μην είναι ενοποιημένο».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.