Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

John Clauser: «Οι παρανοήσεις στον τομέα της κλιματολογίας έχουν μετατραπεί σε μαζική συγκλονιστική δημοσιογραφική ψευδοεπιστήμη»!

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ακύρωσε την εμφάνιση του βραβευμένου με Νόμπελ, Δρ Clauser,
στο… συνέδριο Clen, που θα γίνει σε 3 ημέρες, επειδή αμφισβήτησε τη θεωρία της κλιματικής αλλαγής.
«Οι παρανοήσεις στον τομέα της κλιματολογίας έχουν μετατραπεί σε μαζική συγκλονιστική δημοσιογραφική ψευδοεπιστήμη»
Και αυτή η “ψευδοεπιστήμη” έχει συνέπειες που ξεπερνούν κατά πολύ την κλιματολογία»
, είπε ο Τζων Κλάουζερ.
«Με τη σειρά της, αυτή η ψευδοεπιστήμη έχει γίνει αποδιοπομπαίος τράγος για ένα ευρύ φάσμα άλλων άσχετων προβλημάτων. Προωθεί και διανέμεται από τους ίδιους άστοχους επιχειρηματίες μάρκετινγκ, πολιτικούς, δημοσιογράφους, κυβερνητικές υπηρεσίες και περιβαλλοντολόγους”, είπε ο Clauser.
Ο Clauser υποστηρίζει ότι η “κλιματική έκτακτη ανάγκη” για την οποία μιλούν οι Al Gore, Joe Biden, John Kerry, Alexandria Ocasio-Cortez και άλλοι, δεν υπάρχει!
Στον Clauser απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ του 2022 για την ανάπτυξη ενός μοντέλου υπολογιστή που μετρά την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Στις 8 Μαΐου 2023, ο Clauser εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του CO2 Coalition .(Συμμαχία για το διοξείδιο του άνθρακα) Όταν εκλέχθηκε, ο Clauser είπε ότι η κοινή αφήγηση για την κλιματική αλλαγή είναι μια διαφθορά της επιστήμης και δήλωσε:
“Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει πραγματική κλιματική κρίση. Υπάρχει, ωστόσο, ένα πολύ πραγματικό πρόβλημα με την παροχή αξιοπρεπούς βιοτικού επιπέδου στον μεγάλο πληθυσμό του κόσμου και μια σχετική ενεργειακή κρίση. Η τελευταία επιδεινώνεται άσκοπα από αυτό που, κατά τη γνώμη μου, είναι η σωστή κλιματική επιστήμη”
Φαίνεται ότι η Γκεοργκίεβνα, είναι πιο επιστήμονας, από τον επιστήμονα!
“Ειδικός” και υπέρμαχος της “ελεύθερης πληροφόρησης”!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.