Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ένας 61χρονος έβαλε τη βόμβα στην Μασονική Στοά της Ελλάδας

Το αυτοκίνητό του είναι το στοιχείο που πρόδωσε τον δράστη της επίθεσης στην Τεκτονική Στοά στη οδό Αχαρνών στις 13 Ιουλίου, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε είναι 61 ετών και βρίσκεται πίσω και από άλλα χτυπήματα.

Ούτε, όμως, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι του αναζητώντας τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης δεν μπορούσαν να διανοηθούν αυτά που έβλεπαν με τα μάτια τους: 10 όπλα, έτοιμες βόμβες, μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών υλών, όπως ΤΝΤ και ΑNFO, αλλά και ολόκληρο παρασκευαστήριο εκρηκτικών υλών και μηχανισμών.

 

«Ο τύπος αυτός δεν είχε ποτέ απασχολήσει την Αστυνομία και η έρευνα στο σπίτι του έγινε για την επίσημη ταυτοποίησή του. Κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τον δράστη της επίθεσης στη Στοά και υπάρχει βίντεο που φαίνεται να μπαίνει στο αυτοκίνητό του. Από τις πινακίδες τον βρήκαμε. Πήγαμε στο σπίτι του για να τον συλλάβουμε και να βρούμε τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, αλλά αυτά που βρήκαμε ήταν σοκ», σχολιάζει αστυνομικός που συμμετείχε στη διαδικασία της σύλληψής του.

 

Ο 61χρονος είναι πολύτεκνος, κατά τη σύλληψή του επικαλέστηκε το άρθρο 120 του Συντάγματος και φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι «θεματοφύλακας του Συντάγματος».

 

Ο ίδιος βρέθηκε ότι βρίσκεται πίσω την επίθεση και στο Ειρηνοδικείο στο Κορωπί τον περασμένο Μάρτιο, αλλά και πίσω από την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

 

Πέρα από δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διατηρεί και ιστολόγιο με στόχο την «ελληνορθόδοξη ενημέρωση», όπως αναφέρει ο ίδιος.

Ανέβασε άρθρο στο blog του για την επίθεση

 

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 61χρονος, που δηλώνει ιστορικόςερευνητής, πέντε ημέρες μετά την επίθεση στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών ανέβασε άρθρο στο blog του ως προς το «Τι σηματοδοτεί η πρώτη παγκοσμίως επίθεση σε Μασονική Στοά» αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα τα εξής: « Πριν γράψουμε γι’ αυτό το γεγονός πήραμε πάρα πολλές πληροφορίες και συλλέξαμε πολλά στοιχεία, γι’ αυτό και δεν γράψαμε τίποτα αμέσως.  Διαβάσαμε όλες σχεδόν τις δημοσιεύσεις καθώς και πάρα πολλά σχόλια, για να μπορέσουμε να διακρίνουμε την αλήθεια, αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ. Κι αυτό διότι τέτοιο χτύπημα στο άντρο του Σατανά δεν έχει ξαναγίνει από το 1711 που δημιουργήθηκαν οι πρώτες Μασονικές στοές κι ούτε θα χτύπαγαν οι ίδιοι οι Μασόνοι τον μεγάλο και πολυτελή “Ναό” του Σατανά».

 

«Οπότε αυτοί που χτύπησαν με βόμβα την μεγάλη στοά ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ στην Ελλάδα, που δολοφόνησε τον Ιωάννη Καποδίστρια και έχουν αποφασίσει να παραδώσουν το Αιγαίο και τα νησιά μας στην Τουρκία μέσω της ΧΑΓΗΣ,  έστειλαν ένα μήνυμα στον Διεθνή Σιωνισμό, στην παγκόσμια Μασονία, και στον ίδιο τον σατανά αφέντη τους. Κι αυτό το μήνυμα βρέθηκε να περιπλανάται με πολλά φέιγ-βολάν στον δρόμο την ημέρα της επίθεσης και το είδε κάποιος γνωστός σ’ ένα δρόμο στο Μενίδι και μας το έστειλε σε φωτογραφίες», γράφει σε άλλο σημείο.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.