Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Τσακαλώτος απο Πάτρα : «Είμαστε μία κυβερνώσα αριστερά, που δεν σκοπεύει σε ηρωικές ήττες, αλλά στις νίκες»

«Είμαστε μία κυβερνώσα αριστερά, είμαστε μία αριστερά που δεν σκοπεύει σε ηρωικές ήττες, αλλά στις νίκες για να αλλάξουμε την πορεία αυτού του λαού» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στον Β1 Τομέα Αθηνών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μιλώντας απόψε σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσε στην Πάτρα, η νομαρχιακή επιτροπή Αχαΐας του κόμματος.

Όπως σημείωσε, απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους, «δεν μπορεί εμείς να έλθουμε στην εξουσία χωρίς τον κόσμο, χωρίς την ενεργοποίηση του κόσμου, για αυτό ζητάω την δικιά σας βοήθεια, διότι είμαστε όλοι πολιτικά στελέχη» και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν ειδικά στελέχη που ξέρουν, υπάρχει ο ελληνικός λαός και όλες οι κοινωνικές ομάδες που θέλουμε να στηρίξουμε. Και μαζί πρέπει να παλέψουμε για να αντιστρέψουμε τους συσχετισμούς».

Παράλληλα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε ότι «δεν πάμε για ηρωικές ήττες, πάμε ξανά για να κερδίσουμε τις εκλογές και τουλάχιστον να έχουμε μία αντιπολίτευση που να τι φοβούνται».

«Γιατί», όπως συνέχισε, «όποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα θα έχει για πολλά χρόνια μια ΝΔ με 40% και χωρισμένη την αντιπολίτευση, ξέρει ότι βάζει ταφόπλακα σε αυτόν τον λαό και εμείς αυτό απλώς δεν θα το επιτρέψουμε, δεν θα το επιτρέψετε».

Μιλώντας για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε σε «τρεις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στη δεξιά και στην αριστερά, πάνω στις οποίες βασίζεται το πρόγραμμά μας» και συνέχισε:

«Το πρώτο είναι ότι εμείς πιστεύουμε σε ένα αναπτυξιακό κράτος που θα αντιμετωπίσει τα δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας με ένα σοβαρό τρόπο», συμπληρώνοντας ότι «εμείς έχουμε ένα σχέδιο για να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας».

Όπως είπε, «έχουμε πρόταση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για τον αγροτικό τομέα, για την νεολαία και για το εργατικό δυναμικό , αλλά και το πώς μπορούμε να παρέμβουμε με καινούργια χρηματοδοτικά εργαλεία, διότι δεν μπορούμε να βασιστούμε πια στο ότι μόνο με ιδιωτικές επενδύσεις μπορείς να αλλάξεις αυτό το σύστημα».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.