Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μετά τις εκλογές οι συντάξεις

Αμέσως μετά την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου έχει προγραμματιστεί ο επόμενος κύκλος τακτικών πληρωμών για τις συντάξεις Ιουλίου αλλά και για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ: Από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών και συγκεκριμένα από το απόγευμα της Δευτέρας 26 του μήνα στα ΑΤΜ των τραπεζών –σύμφωνα με πληροφορίες-θα είναι διαθέσιμες οι πρώτες συντάξεις και θα ακολουθήσουν σταδιακά και οι επόμενες καταβολές που θα «τραβήξουν» έως και το τέλος του μήνα.

Στο συγκεκριμένο «πακέτο» πληρωμών δεν θα περιλαμβάνεται δόση του επιδόματος τέκνων, δεδομένου ότι η εξόφλησή του γίνεται κάθε δίμηνο και η προηγούμενη καταβολή έγινε τέλος Μαΐου, σύμφωνα με το enikonomia.gr.

Σε κάθε περίπτωση η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα τέκνων Α21 θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 7 Ιουλίου και ώρα 18.00΄ και στη συνέχεια θα κλείσει προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία επεξεργασίας της πληρωμής της 3ης δόσης 2023 και τυχόν αναδρομικών.

Σημειώνεται ότι όσοι κάνουν την αίτησή τους μετά την καταβολή της α’ δόσης θα πάρουν και τα αναδρομικά που τους αναλογούν όσον αφορά στο επίδομα τέκνων.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.