Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Στην εντατική η Μαντόνα

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της διάσημης τραγουδίστριας, Μαντόνα, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε πως αναβάλλεται η παγκόσμια περιοδεία της λόγω ασθένειας.

Ειδικότερα, ο μάνατζερ και παραγωγός Guy Oseary ανακοίνωσε στο Instagram ότι η βασίλισσα της ποπ αναρρώνει από την περιπέτεια της υγείας της.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ» έγραψε. «Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία».

Η Μαντόνα ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα την παγκόσμια περιοδεία Celebration World Tour, για την επέτειο των 40 χρόνων της καριέρας της.

«Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες» καταλήγει ο Guy Oseary.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.