Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μήπως τελικά στη Ν.Δ. πιστεύουν πως θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ;

Του Γιώργου Καρβουνιάρη, δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ

 

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι το τελευταίο 24ωρο η Ν.Δ., στελέχη της και σύσσωμος ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της, επιχειρούν να αποδείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αντιλαϊκή οικονομική πολιτική. Ότι προγραμματίζει να υπερφορολογήσει τους μη έχοντες και τα φτωχοποιημένα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Θα αντιπαρέλθω το αυτονόητο, το ποιος ευθύνεται για τη φτωχοποίηση δηλαδή, αλλά ακόμα- ακόμα και το ποιος περνάει από «μονταζιέρα» τις τοποθετήσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και θα έρθω σε αυτό που κανείς συνάδελφος δεν ρώτησε τον κ. Σκέρτσο ή κάποιον άλλο από τα κυβερνητικά στελέχη που επιτίθενται με τέτοια σφοδρότητα στο ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας τα προσφιλή τους μέσα χάλκευσης δηλώσεων και γεγονότων.

Κανείς λοιπόν δε σκέφτηκε να ρωτήσει τα κυβερνητικά στελέχη γιατί αυτός ο κλαυθμός και οδυρμός, γιατί διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την φορολογική πολιτική του ΠΑΣΟΚ; Θεωρούν μήπως ότι το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα θα κερδίσει τις εκλογές και επιχειρούν να… σώσουν το λαό από τις επιπτώσεις μιας τέτοιας διακυβέρνησης;

Ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Σκέρτσος, ο κ. Γεωργιάδης και οι χιλιάδες των υπαλλήλων τους τι προσπαθούν να μας πείσουν και κυρίως γιατί;

Ξέρετε, όλο αυτό είναι εξαιρετικά θολό. Αν δεν θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιουνίου (μπας και έχουν κάποια κρυφή… δημοσκόπηση και δεν μας το λένε;) και θα εφαρμόσει το πρόγραμμά του, τότε τι ακριβώς κάνουν;

Νομίζω πως είναι προφανές. Το κάνουν για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι πως θεωρούν ότι ο σοβαρός και πειστικός αντιπολιτευτικός λόγος του ΠΑΣΟΚ, δημιουργεί έναν ισχυρό πολιτικό πόλο απέναντι στη Ν.Δ. που θέλει τη αντιπολίτευση κατακερματισμένη και αποδυναμωμένη.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι έτσι κρύβεται ώστε να μη χρειάζεται να απαντήσει  για την έκρηξη της ακρίβειας, τα υπερκέρδη των ολιγαρχών και κυρίως την έλλειψη προγράμματος.

Διότι όπως αποκάλυψε πριν από ένα μήνα ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού, ο γνωστός Αλέξης Πατέλης έπειτα από τέσσερα χρόνια κυβέρνησης Ν.Δ. και ενώ όλοι γνώριζαν πως οι εκλογές θα γίνουν στα μέσα του 2023, η Ν.Δ. του Μητσοτάκη δεν είχε καταλήξει ακόμα στο οικονομικό της πρόγραμμα!

Ο ίδιος ο Αλέξης Πατέλης προέτρεπε τον Απρίλιο τους πολίτες να κάνουν «λίγη υπομονή ακόμα», γιατί το πρόγραμμα της Ν.Δ. «θα ανακοινωθεί σύντομα»!

Για να μην μιλήσουν λοιπόν γι αυτό που δεν έχουν ή που εντελώς πρόχειρα δημιούργησαν, χτυπούν με όλη τους τη δύναμη, με τις γαλάζιες μονταζιέρες, με τους χιλιάδες υπαλλήλους και τα πρόθυμα τρολλ, τον μόνο πολιτικό χώρο που έχει σοβαρό και αξιόπιστο λόγο.

Εκτός φυσικά λέω αν εκτιμούν πως το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις εκλογές!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.