Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Δ. Κουτσούμπας: «Τρόλαρε» με καρδούλα την Κωνσταντοπούλου στην Πάτρα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει συνηθίσει σε «ατάκες» και κινήσεις που γίνονται viral και κάτι τέτοιο πέτυχε και στη μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, όπου ο γ.γ. του ΚΚΕ άσκησε κριτική στο «κίνημα της καρδούλας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και αφού ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, θέλησε να εξαπολύσει τα «βέλη» του προς το είδος και το ύφος της πολιτικής που έχει επιλέξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η «Πλεύση Ελευθερίας».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με διάθεση τρολαρίσματος σχημάτισε μία καρδούλα με τα χέρια του όπως κάνει η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, κάνοντας μάλιστα και έναν συσχετισμό με τα ριάλιτι.

«Μα καλά, δεν προκαλεί προβληματισμό αλήθεια σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο για παράδειγμα η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης;», είπε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

«Έχει και η κοροϊδία τα όρια της!», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.