Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αίγυπτος: Καρχαρίας κατασπάραξε Ρώσο στα παράλια της Χουργκάντα

Ένας 24χρονος Ρώσος σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία στα ανοικτά της Χουργκάντα, στην Ερυθρά Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό προξενείο στην αιγυπτιακή πόλη.

Σε ανακοίνωσή του στο Telegram, το ρωσικό προξενείο εφιστά την προσοχή στους Ρώσους τουρίστες να είναι προσεκτικοί όταν κολυμπούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κατά τόπους αρχών, αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS διευκρίνισε ότι το θύμα ήταν Ρώσος, γεννηθείς το 1999, ο οποίος είχε μετακομίσει στην Αίγυπτο και δεν βρισκόταν εκεί για τουρισμό.

Το αποτρόπαιο θέαμα συνέβη μπροστά στα μάτια του πατέρα του αλλά και τουριστών. Η φίλη του κατάφερε να διαφύγει.

Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός να προσπαθεί απεγνωσμένα να κολυμπήσει προς την ακτή για να ξεφύγει από τα σαγόνια του καρχαρία. Τρομοκρατημένοι οι μάρτυρες φωνάζουν και ζητούν από τον άνδρα να κολυμπήσει.

Ακούγεται να φωνάζει «Μπαμπά», εκλιπαρώντας για βοήθεια. Η γυναίκα που βιντεοσκοπεί την επίθεση ακούγεται να λέει «Ω, Θεέ μου».

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία Dream Beach στη Χουργκάντα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Dailymail.

Οι Ρώσοι τουρίστες ενημερώθηκαν ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί στο δημοφιλές θέρετρο και να ακολουθούν τις οδηγίες και τις απαγορεύσεις του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.