Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ξυλοδαρμός 31χρονης από τον σύντροφό της στην Πάτρα

Τις στιγμές απίστευτης αγριότητας που έζησε στα χέρια του συντρόφου της περιγράφει μία 31χρονη από την Πάτρα.

Η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει και να τον καταγγείλει καθώς τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου ένιωσε πως θα πεθάνει στα χέρια του. Την χτυπούσε αλύπητα, την έστειλε στο Νοσοκομείο και δεν ήταν η πρώτη φορά! Και στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο.

Η κοπέλα φοβάται ακόμη και να πει το μικρό της όνομα. Ο σύντροφός της, «γνωστός από τα κυκλώματα της νύχτας και στο παρελθόν με φυλακίσεις και επεισόδια», όπως ισχυρίζεται η ίδια, απασχολεί συχνά τις Αστυνομικές Αρχές.

Η 31χρονη περιέγραψε στην τοπική ιστοσελίδα flamis, το βράδυ, που όπως ισχυρίζεται κόντεψε  να πεθάνει από τα χέρια του: «Ήταν μεσάνυχτα του Σαββάτου, προς 1 τα ξημερώματα της Κυριακής. Ήμουν σπίτι του και άρχισε να με ρωτά διάφορα για τους 8 μήνες που είχαμε χωρίσει. Νευρίασε. Άρχισε να πετά πράγματα. Έσπασε μία καρέκλα και με το πόδι με χτύπησε δυνατά στο χέρι. Ούρλιαζα. Με πέταξε κάτω και άρχισε να με χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο μου το σώμα και το πρόσωπο. Κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι να με σφάξει, αλλά ευτυχώς μπήκε στη μέση ο μικρότερος αδελφός του. Με έσωσε το παιδί και τον ευχαριστώ. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι. Κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν άκουσε τις σειρήνες σκαρφάλωσε σε ένα μπαλκόνι και έφυγε. Οι αστυνομικοί με βρήκαν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Με έβαλαν μέσα στο περιπολικό και μεταφέρθηκα στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ήμουν πολύ άσχημα”», ανέφερε.

Η γυναίκα πήγε στη συνέχεια στο Τμήμα. Κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και λίγο αργότερα άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν. Τον είχαν μέσα στα κρατητήρια αλλά δεν του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο. Όπως είπε η 31χρονη, όσο ήταν κρατούμενος απειλούσε με μηνύματα sms και τηλέφωνα.

«Θα σε σκοτώσω όταν βγω. Θα κάτω μέσα 10 χρόνια, είκοσι δεν με νοιάζει» της έλεγε. Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε χθες στην Εισαγγελία. Δεν του ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και έτσι αφέθηκε ελεύθερος. Με τον περιοριοριστικό όρο να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα. Μόνο που τα σπίτια τους είναι σχεδόν απέναντι. «Θέλω να τον κλείσουν μέσα. Θα με σκοτώσει. Έχει παραβιάσει όλους τους περιοριστικούς όρους στο παρελθόν. Σε αυτόν θα σταματήσει; Απείλησε τον πατέρα μου, ζω με την αδελφή μου που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, απειλεί τις φίλες μου, με έχει χτυπήσει και στο παρελθόν. Φταίω κι εγώ, ενιωθα εγκλωβισμένη και κάποιες φορές είχα γυρίσει μόνη μου κοντά του. Άλλες πάλι ένιωθα φόβο και γύριζα. Η σχέση μας ήταν μακροχρόνια. Ακόμη και όταν ήταν στην φυλακή. Όμως αυτό που συνέβη ξεπερνά τα πάντα. Μπορεί και να με σκότωνε. Κινδυνεύω ακόμη. Νιώθω ότι κινδυνεύω»!

Ο 36χρονος άνδρας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και εκεί συνάντησε «από μακριά» την 31χρονη. Της έκανε μία ειρωνική κίνηση με το δάχτυλό του. «Όλα εντάξει»! Αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί στις 16 Μαΐου. Μέχρι τότε η γυναίκα δηλώνει πως φοβάται ακόμη και να πηγαίνει στην δουλειά της. Φοβάται μήπως κάπου… της την έχει «στήσει»!

Η γυναίκα θα εξετασθεί αύριο από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα. Πονάει σε όλο της το σώμα, ενώ τρέμει στην ιδέα ότι θα ξανασυναντήσει τον συγκεκριμένο άνδρα.

Από την πλευρά του ο δράστης ισχυρίζεται πως ήταν από την επήρεια φαρμάκων και στον τσακωμό δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Πηγή: flamis

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.