Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Γιατί τόση σιωπή από την κυβέρνηση για τη σύλληψη Μπογονικολού; Μια απάντηση από τα ΕΑΣ

Είναι πολύ περίεργη η σιωπή με την οποία αντιμετωπίζεται η σύλληψη του Έλληνα επιχειρηματία Νίκου Μπογονικολού! Ενδεικτικό ότι το κρατικό-κυβερνητικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περιφρονώντας τους συνδρομητές που το πληρώνουν δεν έχει μεταδώσει καν την είδηση!!!

Πολλά ακούγονται για τις επαφές του κ.Μπογονικολού και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν ότι οι φήμες έχουν βάση.

Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στον Υμηττό δίνουν μια απάντηση η οποία θα προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

Η ανακοίνωση τους:

Ο συλληφθείς από το FBI επιχειρηματίας περιδιάβαινε στα γραφεία και τους ορόφους στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ως «Σύμβουλος Διοίκησης», όπως η διοί-κηση Κωστόπουλου τον παρουσίαζε σε σειρά στελεχών της εταιρίας.

Αντλούσε μάλιστα και πληροφορίες ως υποτιθέμενος σύμβουλος.

Στις 6 Απριλίου 2023, παρίστατο στην υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των Ε.Α.Σ. και Heckler & Koch, εξαγγέλλοντας ως εκπρόσωπος Ολλανδικής εταιρίας την υλοποί-ηση μεγάλου ερευνητικού προγράμματος στο οποίο θα συμμετείχαν και τα Ε.Α.Σ.

Στην έκθεση DEFEA 2023 ήταν στο εκθεσιακό περίπτερο των Ε.Α.Σ. και κάποια εκ των στελεχών τον σύστηναν στους επισκέπτες.

Το 2018 είχε επιχειρήσει προσέγγιση με τα Ε.Α.Σ. για ένα πρόγραμμα που σχετιζό-ταν με χαρτογράφηση ναρκοπεδίων, απορρίφθηκε όμως κάθε πιθανότητα συνερ-γασίας επειδή το πρόγραμμα στο οποίο πρότεινε να συνεργαστεί με τα Ε.Α.Σ. ήταν αντιγραφή μιας επιστημονικής μελέτης στη Σουηδία η οποία ποτέ δεν βρήκε εφαρ-μογή.

Τα ερωτήματα είναι….

Ποιος σύστησε τον συγκεκριμένο επιχειρηματία με τις βαρύτατες κατηγορίες, στη διοίκηση;

Πως η διοίκηση τον όρισε ως σύμβουλό της και τι στοιχεία άντλησε από τα Ε.Α.Σ.;

Αν και πέρασαν 4 χρόνια, δυστυχώς η διοίκηση Κωστόπουλου αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι δεν έχει αντιληφθεί τη κρισιμότητα και την αποστολή της εταιρίας, επιτρέποντας στον κάθε τυχάρπαστο να αλωνίζει μέσα στην εταιρία.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.