Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΝΕΝΕΡΓΗ η εταιρεία του συζύγου της Φον ντερ Λάιεν που άρπαξε 320 εκ. ευρώ από την ΕΕ…

Η εταιρεία του συζύγου της Von Der Leyen που έλαβε 320 εκατομμύρια από την ΕΕ ήταν ανενεργή
Η Ursula Von der Leyen επιχορηγεί ουσιαστικά το σύζυγός της Heiko Von Der Leyen με μισό δις.. Η μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια είναι η εξής μια και μερικές άλλες .. μια κάστα. Cosa Nostra μια μαφία… Πλιάτσικο και λαφυραγώγηση των λαών…

Παρά τις πολυάριθμες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης καθώς και τις καταγγελίες που υποβλήθηκαν κατά της Ursula Von der Leyen, Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η τελευταία εξακολουθεί να παραμένει στη θέση της. Ακόμη χειρότερα, δεν την ανησυχούν καθόλου οι διάφορες αποκαλύψεις που την κατακλύζουν. Μια από αυτές είναι η επιλογή της εταιρείας του συζύγου της η οποία έλαβε 320 εκατ. ευρώ χρηματοδότηση από την ΕΕ, θέτοντας αμφιβολίες για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων.

Ο Lecourrier-du-soir επιστρέφει σε αυτή την υπόθεση που, τον περασμένο Οκτώβριο, πυροδότησε μια ζωηρή διαμάχη στην Ευρώπη

Το Lecourrier-du-soir.com είχε υποσχεθεί στους αναγνώστες του να τους φέρει κάτι νέο στο τεράστιο σκάνδαλο σύγκρουσης συμφερόντων στο οποίο εμπλέκεται η Ursula Von Der Leyen, της οποίας ο σύζυγος επωφελήθηκε (μέσω της εταιρείας της Orgenesis INC) από χρηματοδότηση 320 εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με επικεφαλής την Ούρσουλα.

Η υπόθεση, που αναμεταδόθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από το Lecourrier-du-soir.com, ταλανίζει την ιταλική πολιτική τάξη και προκαλεί το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των ερευνητικών μέσων σε αυτή τη χώρα που θέλουν να την κάνουν κρατική υπόθεση. Υπενθυμίζουμε ότι τα επίμαχα 320 εκατομμύρια ευρώ αφορούν τη χρηματοδότηση ενός έργου γονιδιακής θεραπείας στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβα στην Ιταλία. Για ένα έργο του οποίου είναι μέρος ο Heiko Von Der Leyen (σύζυγος της Von Der Leyen), έχει επιλεγεί το αμερικανικό εργαστήριό του, Orgenesis.

Μέχρι πρόσφατα, ο Heiko (σύζυγος της Von Der Leyen) συμμετείχε στο εποπτικό συμβούλιο αυτού του φιλόδοξου έργου στο οποίο συμμετείχαν πολλά άλλα εργαστήρια, συμπεριλαμβανομένης της Pfizer. Όμως, η υπόθεση είναι πολύ πιο σκανδαλώδης από ό,τι θα φανταζόταν κανείς από τις τελευταίες πληροφορίες που παρέχουν οι ερευνητές δημοσιογράφοι.

Έτσι, σύμφωνα με το ιταλικό μέσο PressKit.it που παίρνει αποκλειστικές πληροφορίες από την Ιταλίδα δημοσιογράφο Maddalena Roy, σημειώθηκαν σοβαρές ελλείψεις κατά την επιλογή της εταιρείας του συζύγου της Von Der Leyen. Αλλά, τότε, ποιο είναι το πρόβλημα; Στο ερώτημα αυτό ο δημοσιογράφος δίνει μια σαφή και ακριβή απάντηση.

Πράγματι, σύμφωνα με τη Maddalena Roy, το πιο σκανδαλώδες σε αυτή την ιστορία είναι ότι η εταιρεία Orgenenis Italy που επιλέχθηκε σε αυτό το έργο που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι το παράρτημα του εργαστηρίου Orgenesis INC, που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, και διευθύνεται από τον Heiko Von. Der Leyen.

Και το σκάνδαλο είναι εκεί: το ιταλικό παράρτημα της American Orgenesis δημιουργήθηκε στην πόλη Udine της Ιταλίας στις 14 Ιανουαρίου 2022. Όμως, μεταξύ 14 Ιανουαρίου και 14 Οκτωβρίου 2022, η Orgenesis Italy κατείχε άδεια σύστασης που ήταν ανενεργή και δεν μπορούσε να εκδώσει τιμολόγιο. Ωστόσο, παρά την αδράνειά της, η εταιρεία μπόρεσε να λάβει μέρος στην πρόσκληση υποβολής προσφορών και μάλιστα να επιλεγεί.

Τα πράγματα είναι λοιπόν ξεκάθαρα: για τον Ιταλό δημοσιογράφο, η εταιρεία Orgenesis Italy δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να συμμετάσχει σε αυτό το έργο που χρηματοδοτήθηκε με ποσό ύψους 320 εκατ. ευρώ.

Σε ένα ντοκιμαντέρ που δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου από το ιταλικό μέσο MediasInfinity, ένας δημοσιογράφος μπόρεσε να αποσπάσει δηλώσεις από τον Rosario Rizzuto, ο οποίος ήταν ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου της Πάντοβα και ένας από τους ηγέτες του χρηματοδοτούμενου από την ΕΕ έργου. Ερωτηθείς για την περίπτωση του Heiko Von der Leyen, η απάντησή του είναι συγκλονιστική: «Δεν ξέραμε ότι ήταν ο σύζυγος της Von Der Leyen. Το μάθαμε αργότερα», είπε.

lecourrier-du-soir 7/4/23
dimpenews.com
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.