Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Συννεφιά , αλλά και διαστήματα με περιορισμένη ηλιοφάνεια προβλέπεται για σήμερα για την Πάτρα.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 22 βαθμούς, με τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 75%.

Αναλυτικά:

Νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές αναμένονται την Πέμπτη 11 Μαΐου στο σύνολο σχεδόν της χώρας ενώ τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο οι οποίες από το πρωί θα επεκταθούν και στη Ήπειρο, στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία και Στερεά, στο Ιόνιο και στα ορεινά της Κρήτης.

Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων υπάρχει από το πρωί στην Πελοπόννησο, στην Πίνδο και στα ορεινά της Κρήτης. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα δυτικά της χώρας καθώς στα νότια και ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 21, στη Θεσσαλία από 9 έως 20, στην Ήπειρο από 9 έως 21, στην Στερεά από 10 έως 22, στην Πελοπόννησο από 11 έως 23, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 20, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 12 έως 20, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 23, στις Κυκλάδες από 14 έως 21, στα Δωδεκάνησα από 15 έως 23 και στην Κρήτη από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως νοτιότερα της Κεφαλονιάς οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ίδιας έντασης.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.