Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

H προειδοποίηση Μητσοτάκη για αυτούς που ράβουν τα «υπουργικά κοστούμια»

Μια προειδοποίηση σε εξαιρετικά αυστηρό τόνο απηύθυνε σε σειρά στελεχών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξή του στον Alpha, λίγες ημέρες μετά τη σαρωτική νίκη της ΝΔ στις εκλογές 2023.

Ο πρωθυπουργός διαμήνυσε πως δεν χωράει κανένας εφησυχασμός μέχρι τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου με δεδομένο το στόχο για αυτοδυναμία αλλά και το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με λίστα και όχι σταυρό προτίμησης.

 

Τι είπε λοιπόν ο πρωθυπουργός; «Έχω πληροφορίες, οφείλω να έχω καλές επαφές με όλους τους ράφτες της Αθήνας, για να γνωρίζω το ποιοι ράβουν κοστούμια» ανέφερε και συνέχισε:  «Αν νομίζουν κάποια στελέχη μας ότι έβγαλαν την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τους εκλεγόμενοι πολύ καλά με σταυρό και τώρα μπορούν να κάτσουν να απολαύσουν την εκλογική τους νίκη και να μην συνταχθούν με το συλλογικό αγώνα, θα τους περιμένει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση μετά τις εκλογές, εφόσον μας εμπιστευτούν οι Έλληνες πολίτες».

 

Προειδοποίησε δε πως «θα αξιολογήσω πάρα πολύ προσεκτικά τη δουλειά που θα κάνουν όλα τα στελέχη και έχω την απαίτηση να τρέξουν εξίσου πολύ για το κόμμα, όπως έτρεξαν για τους εαυτούς τους. Κάποιοι έχουν και το πρόσθετο κίνητρο ότι μπορεί να εκλεγούν βουλευτές τώρα, με την ενισχυμένη αναλογική. Αλλά πολλοί που ήδη έχουν εκλεγεί βουλευτές πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρχει ένας πολύ αυστηρός μηχανισμός παρακολούθησης της πολιτικής τους δραστηριότητας στη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.