Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Γιάνης Βαρουφάκης: Να μην αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές

Υπέρ της άποψης ότι το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» δεν πρέπει να αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στις εκλογές στις 21/5/2023, τάχθηκε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Σπύρο Λάμπρου.

«Όχι! Το λέω με βαριά καρδιά» απάντησε ο κ. Βαρουφάκης στη σχετική ερώτηση του Σπ. Λάμπρου και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να μην υπάρχει το κόμμα Κασιδιάρη, να μην υπάρχει το αβγό του φιδιού που είχε εκκολαφθεί, αλλά αυτά παθαίνουμε… όταν η Αριστερά αποτυγχάνει να οργανώσει την αντίσταση στη λεηλασία των πολλών σε περίοδο κρίσης, το αβγό του φιδιού εκκολάπτεται».

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 υποστήριξε ακόμη ότι «δεν είναι ποτέ λύση στο όνομα να καταπολεμήσεις ένα κόμμα που μάχεται τη Δημοκρατία «να ακρωτηριάσεις την ίδια τη Δημοκρατία».

Μίλησε επίσης για «διαφήμιση» στο κόμμα Κασιδιάρη που βοήθησε να έχει ποσοστά στις δημοσκοπήσεις που το φέρνουν στη Βουλή, παρότι «κατεβάζουν εδώ και δύο μήνες τη μία ανόητη τροπολογία μετά την άλλη», όπως ισχυρίστηκε. «Πρέπει να τους συντρίψουμε στις κάλπες» τόνισε.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.