Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Φάτε παιδιά, τζάμπα είναι! Ως ένα ατέλειωτο πάρτυ θα μείνει στην ιστορία η διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Το δημόσιο χρέος ξεπέρασε τα 400 δις ευρώ.

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα στον κόσμο, το γεγονός αυτό θα είχε προκαλέσει άμεσο διαχειριστικό έλεγχο και την επιστράτευση των μεγαλύτερων οικονομολόγων, προκειμένου να διαπιστώσουν τις αιτίες για αυτόν τον πρωτοφανή εκτροχιασμό, ο οποίος σε συνδυασμό με το ιλιγγιώδες έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου που άγγιξε τα 40 δις για το 2022, κυριολεκτικά δεν έχει προηγούμενο…

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη όμως δεν κουνιέται φύλλο. Διότι απλούστατα, ο λόγος για το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα, είναι εμφανής: Τρώνε μέχρι και τα πόμολα!

Ο Μητσοτάκης συμπεριφέρεται ως αυτοκράτωρ με θεϊκή εξουσία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το προσωνύμιο Μωυσής που του απέδωσαν οι Βάρδοι της μεσαιωνικής δημοσιογραφίας.

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι πήγε ακόμα και στα Επτάνησα για προεκλογικές ομιλίες, χρησιμοποιώντας το προεδρικό αεροσκάφος! Είχε κάνει όμως και χειρότερα ο άνθρωπος. Είχε μεταβεί από το Ηράκλειο στα Χανιά, πάλι με το προεδρικό αεροσκάφος! Ούτε ο Κασόγκι δεν θα έκανε κάτι τέτοιο!

Δεν περνάει όμως μόνο ο Κυριάκος σαν μαχαραγιάς. Τα τελευταία τρία χρόνια ζήσαμε και το ρεσιτάλ της απίστευτης Κατερίνας Σακελλαρόπουλου, η οποία μαζί με τον σύντροφό της σπιτώθηκαν στο προεδρικό μέγαρο και ζούσαν σαν τον Παύλο με την Φρειδερίκη! Έχουν μάλιστα υιοθετήσει τόσο πολύ τον συγκεκριμένο ρόλο, που θα παρευρεθούν ως άλλο βασιλικό ζεύγος, στην στέψη του Βασιλέα Καρόλου!

Υπάρχει όμως κι άλλη μία άγνωστη πτυχή χλιδής που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός. Τον Οκτώβρη του 2019, ήταν η τελετή ενθρόνισης του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, Ναρουχίτο. Η πρόσκληση εστάλη επίσημα στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο τέως Πρόεδρος, προς τιμήν του, αρνήθηκε ευγενικά να παρευρεθεί, διότι το συγκεκριμένο ταξίδι θα κόστιζε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον ελληνικό λαό.

Αμ δε!

Ο Πικραμμένος με φράκο και παράσημο στην Ιαπωνία, ενώ ο λαός ο πικραμένος με το παράσημο της ανοιχτής παλάμης

Στην τελετή ενθρόνισης εμφανίστηκε από το πουθενά το ζεύγος Πικραμμένου, με εντολή Μητσοτάκη! Ο αντιπρόεδρος την συγκυβέρνηση που το μόνο που έχει κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια είναι να διορίσει τον Ψαριανό, εμφανίστηκε μάλιστα με φράκο και παράσημο!

Αφήνοντας στον ελληνικό λαό, το παράσημο της ανοιχτής παλάμης ή ακόμα χειρότερά των «χεριών του αυτοκράτορα», κατά το γνωστό ανέκδοτο: «Πως λέγεται αυτός που κρατάει τα αυτά του»;

Κυριάκος, ο αυτοκράτορας

Στην δική μας περίπτωση βέβαια, ο Κυριάκος δεν τα κρατάει απλώς, μας τα δείχνει κιόλας…

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.