Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Τι υποστηρίζει ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για βιασμό

Αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο είναι ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, όταν και θα απολογηθεί.

Ο γνωστός τερματοφύλακας κατηγορείται για βιασμό ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία, αλλά και στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο τερματοφύλακας φέρεται να υποστήριξε πως θα δώσει τις απαντήσεις στο δικαστήριο, ενώ αρνήθηκε ότι βίασε την κοπέλα. Ισχυρίστηκε δε ότι χόρεψε μαζί της και δεν συνέβη τίποτε άλλο.

Ο Μπόρις Κλέιμαν κατηγορείται για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής, υπήκοος Ισραήλ, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες (05.00) της Μεγάλης Τρίτης στο Κολωνάκι, καθώς φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 18χρονης. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο Κολωνάκι, όπου συνέβη το περιστατικό, προχώρησαν σε έξι προσαγωγές, εκ των οποίων τέσσερις Βέλγοι, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής κι ένας Έλληνας.

Οι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ έκκληση μιας Βελγίδας, για ασελγείς πράξεις που φέρονται να έλαβαν χώρα εντός νυχτερινού κέντρου. Επίσης, υπήρχαν πληροφορίες ότι στην κατοχή του εντοπίστηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

► Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέα Μπέου, τίθενται εκτός ομάδας και διακόπτονται τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Μπόρις Κλέιμαν (τερματοφύλακας) και Ροντρίγκο Εσκοβάλ (αμυντικός) ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί και οι μάνατζέρ τους.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.