Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σοβαρότατο πρόβλημα για τον Κυριάκο

Υψηλόβαθμο στέλεχος του Μαξίμου θεωρεί ότι η υπόθεση με την βίλα Ραγκούση και ο χειρισμός της από το γραφείο του πρωθυπουργού, εγκυμονεί τεράστιο κίνδυνο για τον ίδιο τον Κυριάκο.

Μέχρι πρότινος, η Κουμουνδούρου κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και ξύπνησε απότομα προκειμένου να προφυλάξει τον διάδοχο του Παύλου Πολάκη από το σφυροκόπημα.

Η αφύπνιση του ΣυΡιζΑ, οδήγησε στην έρευνα για την βίλα του Κυριάκου στην Τήνο, η οποία πήρε μεγάλες διαστάσεις, έπειτα από την επική γκάφα της Ν.Δ. που επιχείρησε να χρεώσει το πολυτελές ακίνητο στην Μαρέβα Γκραμπόφσκι!

Το γεγονός ότι το πρωθυπουργικό γραφείο έδωσε στην δημοσιότητα και το πόθεν έσχες του Ραγκούση από το οποίο προκύπτει πως έκανε κοινή δήλωση με τη σύζυγό του παρότι βρίσκονταν σε διάσταση επί χρόνια, χτύπησε καμπανάκια στην Κουμουνδούρου.

Μετά από οχτώ χρόνια, οι Κλουζώ της αριστεράς διαπίστωσαν ότι η βίλα Μητσοτάκη νοικιάζεται αλλά τα έσοδα της δεν καταγράφονται πουθενά! Μιλάμε φυσικά για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία αγνοούνται.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές μου πληροφορίες, έχει γίνει επίσημη παρέμβαση σε πλατφόρμες ενοικίασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια ακριβώς εταιρεία πιστώνονται αυτά τα τεράστια ποσά.

Στην Κουμουνδούρου μάλιστα είναι πλέον βέβαιοι ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο σκάνδαλο το οποίο θα οδηγήσει σε κακουργηματικές διώξεις.

Κάποιοι έβγαλαν με τα χέρια τους, τα μάτια του ίδιου του Κυριάκου.

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.