Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η Πρωταπριλιάτικη φάρσα στοιχίζει στον Άκη Τσελέντη

Η ανάρτηση του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη λίγο πριν την Πρωταπριλιά, για το ηφαίστειο της Σαντορίνης, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Η ανάρτηση του κ. Τσελέντη ερευνάται για διασπορά ψευδών ειδήσεων, καθώς ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, ζήτησε προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ποινικό αδίκημα.

Ο Άκης Τσελέντης, απάντησε στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι «κάποιοι προσπαθούν με ψεύδη να επηρεάσουν τον κ. εισαγγελέα ο οποίος δικαιολογημένα δεν γνωρίζει το αντικείμενο της σεισμολογίας».
ανάρτηση Άκη Τσελέντη

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άκη Τσελέντης

«Ελπίζω να μην αληθεύει … “Διώκουν” εμένα για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, που επανειλημμένα έχω διαψεύσει δημόσια εκτιμήσεις για δήθεν επερχόμενους καταστροφικούς σεισμούς από μερικούς συναδέλφους πχ 8,5R στο θαλάσσιο χώρο κοντά στη Κρήτη, 7R στη Θήβα πριν 1 χρόνο και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις με σκοπό να εφησυχάσω τους πολίτες.

Ξεχνούν ότι κάποιοι μετά τις τραγικές εικόνες από τον σεισμό της Τουρκίας που έμπαιναν στα σπίτια μας από τα ΜΜΕ, εκμεταλλευόμενοι το πανικό του κόσμου, μίλαγαν για καταστροφικούς σεισμούς στην Ελλάδα για το 1 λεπτό δημοσιότητας στην TV…. Και πόσες φορές βγήκα δημόσια και το διέψευσα.

Τους ενόχλησε ένα προφανές πρωταπριλιάτικο αστείο που στο τέλος παρέπεμπα σε σύνδεσμο για το πως ξεκίνησε η παράδοση της πρωταπριλιάς ενώ υπήρχε και φωτογραφία του Πινόκιο!

Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς να πιστέψει ότι υπάρχει μια τρύπα που διαπερνά τη Γη μέσω της οποίας θα αδειάσει το Αιγαίο και θα πηγαίνουμε στα νησιά με αυτοκίνητα!

Δεν γνωρίζω καμία περίπτωση στην ιστορία να διωχθεί κάποιος για πολύ πιο πιστευτά και επικίνδυνα ψέματα.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι οι αναρτήσεις μου ενοχλούν κάποιους και προσπαθούν με ψεύδη να επηρεάσουν τον κ Εισαγγελέα. Διαφήμιση μου κάνουν ας μη το συνεχίσουν».<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/akis-tselentis-apanta-parembasi-eisaggelea-protapriliatiko”>Άκης Τσελέντης: Τι απαντά μετά την παρέμβαση εισαγγελέα για το πρωταπριλιάτικο «αστείο» του με το ηφαίστειο – iefimerida.gr</a></p>

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.