Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ωστόσο θα έχουμε νέα άνοδο της θερμοκρασίας καθώς το θερμόμετρο θα δείξει 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φθάσουν τα 4-5 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%

Αναλυτικά:

Tην Τρίτη 25 Απριλίου αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια ενώ στα υπόλοιπα τμήματα αναμένονται τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Τις νυχτερινές ώρες τοπικές βροχές αναμένονται στα νησιά του Ανατολικού/Βορειοανατολικού Αιγαίου. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης, κυρίως στα νότια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 19-20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 24, στη Θεσσαλία από 5 έως 24-25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 4 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 24-25 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 19-20 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.