Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη αναμένεται συννεφιά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με ενδεχόμενη καταιγίδα τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 17 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, για σήμερα Τρίτη, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά και τα νότια σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά κατά διαστήματα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τη νότια Εύβοια και τη νότια Πελοπόννησο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και τα νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και τις πρωινές ώρες στην περιοχή του Καστελλόριζου έως 8 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς με μικρή εξασθένηση στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 και τοπικά στα ανατολικά και τα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.