Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μπαράζ εκκαθαρίσεων στα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Μετά τις αποκαλύψεις για σκάνδαλα

Μετά τη Μαρία Σπυράκη, τη Σοφία Νικολάου και τον Ανδρέα Πάτση προστέθηκε στην «παρέα» των εκτός «γαλάζιων» ψηφοδελτίων και ο Θέμης Χειμάρας.

Ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας που ελέγχεται γιατί παραβίασε τον νόμο περί ασυμβίβαστου έκανε γνωστό πως «με αίσθημα τιμής και ευθύνης, δήλωσα αρμοδίως την επιθυμία μου να μην συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου (…)».

Μετά την αποκάλυψη ότι η Επίκουρη Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, Ευθυμία Στάμου, που έλαβε το πόρισμα του ΣΔΟΕ που εξεδόθη στις 15 Μαρτίου προς επικύρωση, το επέστρεφε ως «ατελές» ζητώντας συμπληρωματική προκαταρκτική εξέταση, τα «φτερά» του πρώην βουλευτή κόπηκαν και οδηγήθηκε στην απόφαση να μην δώσει τη μάχη για την επανεκλογή του.

Ο Θέμης Χειμάρας με δήλωσή του επιμένει ότι το πόρισμα, το οποίο επεστράφη ως ατελές,  τον δικαιώνει και υποστηρίζει ότι πάλι πρόκειται για σκευωρία σε βάρος του. Υποστηρίζει ότι δεν θα επιτρέψει να μείνει η παραμικρή σκιά στο πρόσωπό του καθώς και να πληγεί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτές τις κρίσιμες ώρες και θα περιμένει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος (…) γιατί είναι σίγουρος πως στο τέλος, «το φως θα νικήσει το σκοτάδι, η σκευωρία θα καταρρεύσει, η αλήθεια θα επικρατήσει».

«Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης»

Η απόφαση του πρώην βουλευτή σχολιάστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Προφανώς μετά τις αντιδράσεις και το νέο άδειασμα των Αρχών, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα.

Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ ”καθάρισε” για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια.

Θα τους διατηρήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης; Έτσι φαίνεται…

Αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των «Πάτσηδων» και των «γαλάζιων ακρίδων».

«Λίγη ντροπή δεν βλάπτει» απαντά η Ν.Δ. στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: «Θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa “των 2.000 τη νύχτα” με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα αφήναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.