Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Επίθεση σε συνταξιούχο δημοσιογράφο στα Προσφυγικά της Πάτρας

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσε συνταξιούχος δημοσιογράφος το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Πάτρα. Δράστες ήταν συμμορία ανήλικων Ρομά, η οποία έδρασε στα Προσφυγικά της πόλης και θύμα ο Νίκος Στεφανόπουλος.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα flamis.gr, όλα συνέβησαν όταν ο ηλικιωμένος άνδρας μετέβη στην λαϊκή της γειτονιάς του, για να αγοράσει πορτοκάλια. Ενώ επέστρεφε στο αυτοκίνητό του, τον περικύκλωσαν νεαρά άτομα . Αφού τον χτύπησαν και του έσκισαν τα ρούχα, του πήραν όσα χρήματα είχε στο παντελόνι του και μόνο όταν άκουσαν μια γυναίκα από μακριά να τους φωνάζει ότι έρχεται η αστυνομία, τότε έσπευσαν να εξαφανιστούν

“Ολα αυτά μέρα – μεσημέρι, σε σημείο με κίνηση λόγω λειτουργίας της λαϊκής αγοράς. Με περικύκλωναν οι νεαροί και με βαρούσαν επί πέντε λεπτά. Είχα βάλει τα χέρια στο κεφάλι μου για να μη χτυπήσω χειρότερα. Εχω ταραχτεί πολύ με αυτό που συνέβη” περιέγραψε -έντρομος ο Νίκος Στεφανόπουλος.

Στην συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρα, πολλοί πολίτες διστάζουν να κυκλοφορήσουν μόλις πέφτει το σκοτάδι. Σχεδόν ίδιο σκηνικό με συγκεκριμένη ομάδα ρομά που «συχνάζει» στην περιοχή της οδού Ευβοίας κοντά στα Ζαρουχλέϊκα.

Πηγή: thetoc.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.