Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Επιχείρησαν να «δέσουν» τον Τζανερίκο με το μοντέλο «Σακελλαροπούλου» Η επιχείρηση απέτυχε και τώρα ο Κυριάκος έχει σοβαρό πρόβλημα

Ήταν φθινόπωρο του 2019, όταν ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης παρουσίασε την «ιδέα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη: Είχε το κατάλληλο πρόσωπο για να αντικαταστήσει τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Το πρόσωπο αυτό δεν ήταν άλλο από την «πρόθυμη» Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την μοναδική ανώτατη δικαστικό που αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα με ένα εκπληκτικό «ντηλ» που θα το ζήλευε και ο πλέον άρτιος «νταραβεριτζής» (closer που λένε οι Αμερικάνοι).

Το ραντεβού με τον πρωθυπουργό κλείστηκε το Νοέμβρη του 2019. Ήταν μάλιστα διπλό. Η κυρία Σακελλαροπούλου φαίνεται ότι εκτέλεσε την επιθυμία του Κυριάκο Μητσοτάκη και η συμφωνία κλείστηκε με επιτυχία.

Η ίδια συνταγή φαίνεται ότι εφαρμόστηκε και με τον τέως αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Χρήστο Τζανερίκο. Προπομπός ο Γεραπετρίτης, στη συνέχεια εμφανίστηκε ο «Ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας». Ως γνωστόν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ένας είναι ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, ο κυβερνήτης, ο Τσώρτσιλ, ο σιμουλτανέ, το  τσιτάχ της Μεσογείου, ο Άη Γιώργης του Μαξίμου.

Ο Τζανερίκος όμως αρνήθηκε να εκτελέσει, ανεξαρτήτως ανταλλάγματος. Και τώρα ο Κυριάκος έχει μπλέξει άσχημα. Διότι εάν ο τ. αντιπρόεδρος αποφασίσει να κατονομάσει τον «ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα» που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, τα «γουνάκια» θα δικάσουν κακουργήματα, όπως ανέφερε και ο όχι «βιβλικός», αλλά έγκριτος Κοντιάδης.

Θα προστεθούν μάλιστα στα κακουργήματα το σκάνδαλο των υποκλοπών, όπως ανέφερε ο έτερος έγκριτος νομικός, Μάκης Βορίδης.

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.