Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Εκλογές 2023: «Εγώ θα είμαι επικεφαλής στο κόμμα Κασιδιάρη, έχει δρομολογηθεί»

Την ώρα που στο επίκεντρο του πολιτικού σκηνικού βρίσκεται η επιστροφή ή όχι του Κασιδιάρη στις επικείμενες εκλογές, ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης με το τρικ της αλλαγής επικεφαλής επιχειρεί να ξεπεράσει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου.

 

Ο διάδοχος είναι ο πρώην αντιεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, όπως επιβεβαίωσε κι ο ίδιος στο OPEN. «Όντως ισχύει. Έχει δρομολογηθεί. Χρειάζεται κάποιες διαδικασίες, καταστατικές διαδικασίες του κόμματος αυτού, να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις. Και εν συνεχεία, αφού το καταστατικό το καταθέσω και στον αρμόδιο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μετά θα είμαι, εφόσον έτσι εξελιχθούν τα πράγματα, πρόεδρος», είπε ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

 

Σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου, πάντως, «η Βουλή των Ελλήνων έχει ψηφίσει νόμο βάσει του οποίου η ελληνική δικαιοσύνη έχει τη δυνατότητα, οφείλει και μπορεί, να μην επιτρέψει σε εγκληματικές οργανώσεις με τον οποιοδήποτε μαδνύα να διεκδικήσουν την παρουσία τους στις εθνικές εκλογές».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.