Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο κιθαρίστας των ABBA

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο κιθαρίστας των ABBA, Lasse Wellander από μεταστατικό καρκίνο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του Lasse την Κυριακή αναφέρει: «Με απερίγραπτη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο αγαπημένος μας Lasse απεβίωσε. Ο Lasse αρρώστησε πρόσφατα από μεταστατικό καρκίνο, όπως αποδείχθηκε, και νωρίς τη Παρασκευή απεβίωσε, περιτριγυρισμένος από αγαπημένα του πρόσωπα.

Ήσουν ένας καταπληκτικός μουσικός και ταπεινός όσο λίγοι, αλλά πάνω από όλα ήσουν ένας υπέροχος σύζυγος, πατέρας, αδελφός, θείος και παππούς. Ευγενικός, ασφαλής, στοργικός και αγαπημένος… και τόσα άλλα, που δεν περιγράφονται με λόγια. Ένα κομβικό σημείο στη ζωή μας, και είναι απίστευτο ότι τώρα πρέπει να ζούμε χωρίς εσένα. Σε αγαπάμε και μας λείπεις τόσο πολύ».

Ο Σουηδός καλλιτέχνης έπαιξε σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του εμβληματικού ποπ συγκροτήματος κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του ’70 και του ’80. Συμμετείχε επίσης στο πρόσφατο άλμπουμ τους Voyager, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021.

Ο Lasse Wellander άρχισε να παίζει κιθάρα από παιδί και συμμετείχε σε συγκροτήματα της περιοχής όπου ζούσε, στη Nora της Σουηδίας.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.